2014 yılında Türk sigorta pazarına giriş yapan Orient Sigorta, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’dan sonra, Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü kapsamındaki bölge acenteleri ile Adana’da buluştu.
Adana Divan Oteli’nde yapılan toplantıya, acentelerin yanı sıra Orient Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Deniz Uğur, Satış Direktörü Tunç Kırgız, Hasar Direktörü Birkan Kaymakçı, Kaza Müdürü Harun Çelik ve Nakliyat Müdürü Fatma Özkan katıldı. Türkiye pazarına hızlı giren Orient Sigorta’nın gösterdiği başarılı performansın ele alındığı toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Deniz Uğur, 2017’deki hedeflerini anlattı, yeni yılda da hız kesmeden hizmetlerini sürdüreceklerini bildirdi.

Uğur, “2014 yılında Orient Sigorta olarak girdiğimiz Türkiye pazarında gerçekten değerli acentelerimizin de katkılarıyla başarılı bir 3 yılı geride bıraktık. 2016 bizim için hedeflerimizi tutturduğumuz, çok başarılı geçen bir yıl oldu. Yeni yılda da daha büyük hedeflere doğru hız kesmeden ilerleyeceğiz” dedi. Acentelerin sorunlarının da görüşüldüğü toplantıda, Orient’in yeni hizmetleri, 2017’deki satış stratejileri  hakkında bilgi aktarıldı.