Adana’da son yılların en gözde sektörlerin başında gelen Nargile Cafe ve Bar işletmeciliğinde lüks ve gözde mekânlar açılmaya devam ediyor. Son olarak açılan lüks mekân Piyasa Lounge Adana’nın yeni gözdesi olmaya aday.  Piyasa Lounge muhteşem bir açılışla Adanalıların hizmetine girdi. İşyeri sahibine ‘hayırlı olsun’ dileğiyle kurdeleyi kesen Çukurova Belediye Başkanı ve adayı Soner Çetin, “Çukurovamıza yeni işletme kazandıran Fatih ve Anıl Özkılınç’ın işletmesi Piyasa Lounge’un açılışını yaptık. Hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.  İşyeri sahibi genç girişimci iş adamı Anıl Özkılıç, konuklara örnek bir ev sahipliği yaptı.

Amacının her şeyden önce kaliteli hizmete önem vermek olduğunun altını çizen Anıl Özkılıç, “Bizim her şeyden önce müşterilerimizi memnun etme önceliğimiz var, her zaman müşterileri güler yüzlü ve sıcak bir şekilde karşılamak ilk önceliğimiz, daha sonra da kaliteden ödün vermeden sektöre yeni bir nefes olmak istiyoruz” dedi. Özkılıç, bu hizmet sektöründe çok başarılı olacaklarına inandığını ifade etti.

Piyasa Lounge açılışına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda konuk katıldı. Gelen konuklardan tam not alan Piyasa Lounge, Adana’nın en gözde mekânı olma yolunda şimdiden kendi varlığını hissettiriyor. Piyasa Lounge’a gelenlere deneyimli bir kadro tarafından hizmet verildiğini belirten işletme sahibi Anıl Özkılıç, “İşyerimize gelen müşterilerimiz, hizmetin en kalitelisini görecekler. Bu konuda kendini ispat etmiş bir kadromuz var. Hizmette sınır tanımıyoruz.” diye konuştu. Özkılıç, “Canlı Müzik ile doyasıya müzik keyfini yaşayacağınız, eğlencenin doruklarına ulaşacağınız bir mekanda sizleri bekliyor olacağız. Mutfağımızın eşsiz lezzetlerini tadacağınız alkollü ve alkolsüz, soğuk ve sıcak tüm içecek çeşitleri ile sizi ve dostlarınızı nezih mekânımıza bekliyoruz” dedi.