RS, Adana’da E5 Otomotiv firmasında Genel Müdür Murat Yeşildağ’ın yönetiminde toplam 18 uzman personeli ile mobil onarım konusunda Adanalılara hizmet verecek. 
Seyhan Otel’de sigortacı ve kaporta, eksper gibi otomobil onarım hizmetlerinin paydaşlarını buluşturan toplantıda  RS Mobil Onarım Direktörü İsmail Demirel, slayt sunumuyla dünyada mini onarım uygulamalarını anlattı. Ayrıca Türkiye, Avrupa ve Dünyadan Örnekleriyle Otomotiv Perakendeciliği’nde En Başarılı Uygulamalar da katılımcılar ile paylaşıldı.
Oto yenileme sektörünün lider kuruluşu RS ile ilgili açıklamalarda bulunan Mobil Onarım Direktörü İsmail Demirel, “03 Aralık 2008 Tarihinde kurulan RS Servis, 6 aylık Ar-Ge çalışmaları neticesinde 02 Mayıs 2009 Tarihinde düzenlenen tanıtım toplantısıyla otomotiv sektöründeki hizmetlerine Radiator Services modülü ile başlamıştır. RS Servis' in kuruluş amacı; kurumsal yönetim anlayışı ile unutulmaya yüz tutan Türk esnaflık prensiplerinin harmanlanarak, hem müşteri memnuniyeti hem de geleceği sağlam temeller üzerinde kurulu güçlü bir kurumsal şirket yapısı oluşturmaktır. Kurucumuz Ünal Ünaldı'nın babası Zeki Ünaldı'dan devraldığı otomotiv sektöründeki geleneksel tecrübeler ve üniversite eğitimi ile pekiştirdiği 11 yıllık bilgi birikimi ve sentezin ürünü olan RS, 3 ayrı hizmet modülünden oluşmaktadır. 

Repair Systems: Sektörde mini onarım olarak bilinen, dünya literatüründe PDR, PR, IR, WR ve BR olarak tanımlanan boyasız göçük düzeltme, lokal boya tamiri, döşeme tamiri, cam tamiri ve tampon tamir sistemleridir.
Renew Solutions: Oto yenileme sektörünün; boya koruma, döşeme koruma, motor koruma olmak üzere tanımladığı oto bakım koruma ve yenileme sistemleridir.
Radiator Services: Türkiye distribütörü olduğumuz Durafix Easyweld teknolojisi ile onarımlarını gerçekleştirdiğimiz radyatör ve alüminyum yedek parça tamir sistemleridir.
Bu üç ayrı sistemden; Repair Systems ve Renew Solutions, RS'nin üç yıllık detaylı araştırma ve çalışması neticesinde, 4 Mayıs 2012 tarihinde şirketimizin kuruluş amacına uygun bayii ağı ile hizmete girmiştir. Bugüne kadar servis merkezlerinin dış görüntüsünden veya büyüklüğünden çok, tamamıyla kaliteli ve güvenilir hizmet sunmasını ilke edinen RS Servis, bu düsturda franchise bedeli almadan kurduğu güvenilir ve kaliteli bayi ağını, kalite politikası doğrultusunda kurumsal kimliğine uygun yenileme çalışmalarını da hızla sürdürmektedir.

EMİN ADIMLARLA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Emin adımlarla hedeflerine ulaşmak için kazancını hep yatırıma dönüştüren, çok çalışan, sürekli kendini yenileyen dinamik ekibimiz ve RS Servis merkezlerimiz ile oto yenileme sektörünün lider kuruluşu olarak ilerlemeye devam edeceğiz.” 
“Ekonominin gelişmesi, ülke potansiyelini dinamik şekle sokacak bilgi, deneyim, yönetim ve girişimcilik gücünün bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkar” diyen Demirel, “bu bilgi, deneyim, yönetim ve girişimcilik gücü bizde var.” açıklamalarını yaptı.


YEŞİLDAĞ: ONARMAK BİZİM İŞİMİZ

E5 Otomotiv Genel Müdürü Murat Yeşildağ da, “Başta radyatör olmak üzere tampon, radyatör, tüm plastik ve alüminyum parçalarda hizmet vermekteyiz. Mini Onarım - Hasarlı Araç Onarımı bizim işimiz” dedi.
 “Siz isteyin onarmak bizim işimiz” diyen Genel Müdür Yeşildağ,  “Servisimizde 600 kalem yedek parça hizmeti verilmektedir. Bu parçalardan 10 kalemi; tamponlar, radyatörler, farlar, jantlar, fan motorları, fan davlumbazları,  panjurlar, spoyler, klima boruları, ızgaralar olmak üzere  onarılan parça sayısının yüzde 81’ini oluşturmakta. Tüm Türkiye' de 54 servis noktasında, kaliteden ödün vermeden, yüksek tasarruflu, ilk seferde, doğru ve zamanında onarımın yani RS’nin Adana’daki temsilcisi olmanın gururunu yaşıyoruz. Ticaret yapabilmenin tek ve koşulsuz şartı olan Müşteri Memnuniyeti sağlamanın bilincinde olan firmamız tecrübeli ve güler yüzlü personelleri ile Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı 381 / A Seyhan/Adana’da Adanalılara hizmetin en iyisini vermek için hazır. Otomobilinde sorunları olanları bir çay içmeye bekliyoruz” dedi.
Basın mensuplarına RS hakkında çalışma prensiplerini de anlatan Mobil Onarım Direktörü İsmail Demirel, şunları söyledi:
"İşimizi gerçekten severek yapıyoruz"
Belki de başarımızın tek ve yegane sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. RS servis hizmetlerine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.
"İşimizde daha iyi olmak için sürekli araştırıyoruz"
Sektörde kendisini tek gören firmaların yapmadığı kadar çok araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunuyoruz. Onarım konusunda yeni olan ne varsa takip etmeye ve bunları müşterilerimiz için en tasarruflu şekilde sunmaya çalışıyoruz.

"Yüzümüzü her zaman dışarıya çeviriyoruz"

Bugüne kadar 2 uluslararası şirketin Türkiye Distribütörlüğünü alarak, sürekli olarak dışarıda işimizin nasıl yapıldığını daha iyi anlamaya çalışıyoruz. Bir proje için Ar-Ge çalışması yaptığımızda, mutlaka ilk olarak müşterimizin işini yurtdışında başarı ile sürdüren firmaların know-how ve teknolojilerini inceliyoruz.


"Disiplinli ve programlı çalışıyoruz"

Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için iş akışını düzenliyor ve inatçı bir disiplinle çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz. Elbette RS’yi farklı kılan tüm özellikler bunlar değil. Bizden hizmet aldıkça neden "farklı" olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz.