Adana Ticaret Borsası yeni kompleksini hayırlamak için Adana’ya gelen Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Ökkeş Karayağlı, İlyas Çam, Genel Sekreter Ahmet Balbaba ve Lab Müd. Tarık Yörükoğlu, ATB’de incelemede bulundu.

Şahin Bilgiç başkanlığındaki ATB’nin başarılarını daha ilerilere taşıyacağını ifade eden Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, yaptığı konuşmada “İdari binasıyla, lisanslı depoları, elektronik satış salonu, kantarları, laboratuvarı, tüccar ofisleriyle gerçekten çok güzel ve modern bir tesis olmuş. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette Adana ve Kahramanmaraş’ın kardeş şehir olduğunu, güzel ilişkileri olduğunu ifade ederek yeni borsa kompleksi hakkında bilgiler veren Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “ATB olarak vizyonuna uygun bir kompleks yaptık. Adana ilimizdeki tarımsal üretim, borsamız işlem hacmi ve potansiyeli göz önünde bulundurduk. Bölge ve ülke tarımına ve ekonomisine katma değer yaratmayı amaçladık.  Elektronik Satış Salonumuz üyelerimizin elektronik ortamda ürün satış seanslarına katılımlarını sağlayan, bilgilendirme ekranları, dokunmatik özellikteki bilgisayarları ile entegre bir sistem özelliğindedir. Sistem içerisinde en son teknoloji ile donatılmış bilgisayarlar, sunucular ve bilgilendirme ekranları yer almaktadır. Kompleksimiz Türkiye’ye örnek oldu. Her platformda dile getirdiğim gibi işlem hacmimizi kısmet olursa 25 milyar liraya çıkarma hedefindeyiz. Geldiğiniz için sizlere müteşekkirim.” diye konuştu.