Sephora açılış gününe özel ilk üç gün boyunca, 5.000 kişiye seyahat boyu ürün paketi hediye ederken, en beğenilen Sephora markalı rujlarını da Sephora Sadakat Kartı açtıran müşterilerine 5 TL’ye satışa sundu. Sephora Adana mağazası için düzenlediği aktivitelerle de kadınlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Etkinlikte, açılış sponsoru olan Yves Saint Laurent’in Manifesto isimli yeni parfümü büyük beğeni toplarken, cansız mankenler de ilgi odağı oldu. Adanalı güzellik tutkunlarının uzun zamandır bekledikleri Sephora mağazasına kozmetik tutkunları adeta akın etti. Gün boyu sokağa taşan dans gösterileri ise halkın büyük ilgisini çekti.

Sephora Türkiye Genel Müdürü Beyhan Figen açılış ile ilgili verdiği açıklamada:

“Bugün Adana’daki ilk mağazamızı açmış olmaktan son derece mutluyuz. Adana çok önem verdiğimiz bir lokasyon. Ziyapaşa’da açtığımız ilk mağazamız ile ilgili son derece heyecanlıyız. Adana’ya yakışan lüks kozmetik stilini Sephora’nın farklı konsepti ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Adanalı kozmetik tutkunlarının beğenisine sunacağız.  2013 yılında Türkiye’deki yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Sephora Türkiye cirosal büyümede şu anda dünya lideri konumunda. Çünkü biz sadece ürün satmıyoruz, aynı zamanda hizmette satıyoruz. Türkiye genelinde 19 mağazayla, dünya genelinde ise 1785 mağaza ve 500.000 m2’yi aşkın bir alanda müşterilerimizle
buluşuyoruz.”dedi. 

Sephora Adana'ya damgasını vurmaya devam edecek…

Sephora 21 Mart Perşembe 17:30’da ünlü top model Tülin Şahin’i sevilen kitabını imzalamak üzere Sephora severler ile buluşturmaya hazırlanıyor. Ayrıca, moda ve güzellik dünyasının en çok takip edilen dergisi Vogue Dergisi’nin moda ve güzellik editörleri, etkinliğe özel Sephora müşterilerine stil danışmanlığı yapacak.

Dünyanın en büyük parfümeri zinciri…

Dünya genelinde 4 kıtada yer alan tek kozmetik zinciri olan Sephora, 1785 mağazasıyla sektördeki en büyük oyuncuların başında geliyor. Yenilikçi, trendleri takip eden bir hayat tarzını benimseyen kitlelerin markası olan Sephora, 10.000’in üzerinde ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

Güzelliğe dair herşey Sephora’da…

Sephora Mağazaları, cilt bakımından makyaj ürünlerine, aksesuardan banyo ürünlerine kadar binlerce ürün ve marka seçeneğini bir arada sunuyor. Sephora, farklı ve yenilikçi konsepte sahip mağazalarında Chanel, Dior, Yves Saint Laurent, Lancome, Armani gibi  lüks kozmetik markalarının yanı sıra Amerika ve Avrupa’nın en çok tercih edilen ve sadece Sephora’larda satışa sunulan; Benefit, Nars, Make Up For Ever, Nails Inc. OPI, Ciate, Strivectin, Rexaline, Erborian, Yes To gibi markalarını da tüketiciyle buluşturuyor. Sephora mağazaları ayrıca; Sephora markalı makyaj, cilt, vücut ve saç bakımı, aksesuar, banyo, seyahat ve erkek ürünlerinden oluşan, zengin bir koleksiyon sunuyor.

Sephora özel HOT NOW konsepti ile de tüm dünyada en çok konuşulan, popüler, inovatif ürünleri güzellik tutkunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Sephora bu konsepti ile dünya trendlerini her iki ayda bir müşterilerinin dikkatine sunarak kozmetik dünyasını takip eden kitlenin güzellik editörlüğünü üstleniyor.


Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu büyüleyici bir dünyanın kapıları aralıyor…

Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sephora’nın büyüleyici dünyasını keşfetmek ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın kapısını
aralamak isteyen müşteriler Sephora mağazasından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.

Sephora White kart sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor, biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanarak, Sephora Black karta sahip oluyor ve daha avantajlı bir alışverişin keyfine varıyor. Sephora White ve Black kart sahipleri özel dönemlerde de, kendileri için hazırlanan kampanyalardan faydalanırken, özel yeniliklerden de haberdar oluyor.