1961 yılından bu yana tarım sektörüne makine tasarlayan ve üreten Sönmezler Tarım Makineleri, Türkiye genelindeki 100’e yakın bayisiyle Adana’da bütünleşti.
 Adana 8. Tarım Fuarı’nda 700 metrekarelik alanda sergilediği son teknoloji makinelerle dikkati çeken ve yoğun ilgi gören Sönmezler Tarım Makineleri, Türkiye’nin farklı bölgelerinde hizmet veren bayilerini Adana’da ağırladı. Bayilerine Adana’yı da gezdiren Sönmezler Tarım Makineleri, fuarı tam bir yenilikler şölenine dönüştürdü. 
Fuar alanındaki Sönmezler Tarım standına yerli ve yabancı konukların yanı sıra Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez de misafir oldu. Orman Eski Bakanı, Sönmezler Tarım Yönetim Kurulu Üyesi Arif Sezer ve Sönmezler Tarım Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sönmezler’le fuar alanında sohbet eden, Süleyman Sönmezler’le ADSİAD’da  uzun yıllar birlikte görev yapmaktan duyduğu mutluluğu paylaşan Süleyman Sönmez, “Türkiye’nin ilk tarım makinelerini üreten Sönmezler Tarım, tarım sektörünü yeniliklerle tanıştırmaya devam ediyor. Sönmezler Tarım’ın Adana’dan Türkiye’ye ve dünyaya açılması bizler için gurur kaynağıdır” dedi.
Fuarın bitiminde misafirlerini Çapa Restaurant’ta ağırlayan Sönmezler Tarım’ın ürettiği balya makineleri, ekim mibzerleri ve çapa makinelerini geliştirdiğini vurgulayan Sönmezler Tarım Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sönmezler ise “Ailemizin icatçı özelliklerini de vizyonumuza taşıyarak katlanır koşum düzeni ve susam hasat makinesi gibi yeni ürünleri de Türk tarımının değerli çiftçilerinin hizmet ve beğenisine sunuyoruz. Fuar süresince 700 metrekarelik alanda sergilediğimiz tüm yenilikler Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen çiftçilerimizin ve fuarın gözbebeği, ilgi odağı oldu” dedi.
İlhan Sönmezler, Türkiye’nin birçok yerinde hizmet veren bayilerini de Adana’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.