Karasoku Mahallesi Ulucami Civarı, Kızılay Caddesi Eski Hayat Hastanesi Sokağı'nda bulunan Öz-Tek Personel Kıyafetleri Mağazası'nın açılışı, Birlik Başkanı Nihat Sözütek, İlçe Başkanı Yeşiltaş ile Mağaza Sahipleri Mustafa - Hamiş Öziş ile Mustafa Doğan ve konukların da katılımlarıyla alkışlar arasında kurdele kesilerek gerçekleştirildi.
Birlik Başkanı Sözütek, bugün 5 personel ile işe koyulan, hedefini İŞ-KUR'dan da gelecekler ile 30 personele çıkarmayı hedefleyen Öz-Tek Firması Sahipleri Haşim Öziş ile Mustafa Doğan'ı tebrik ederken, "Öz-Tek faaliyet alanı dolayısıyla genişlemeye müsait bir firma. Adana'da eksikliği hissedilen sektöre daha aktif olarak girmeleri mutluluk verici. Gerek istihdam, gerekse ihracat açısından da genişlemeye müsait bir şirket. Kutluyor, başarılar diliyorum. Hayırlı olsun, Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin"dedi.

İlçe Başkanı Yeşiltaş da, firma sahiplerini kutlarken, hem yurt içi hem de yurt dışı ihracata dönek bir faaliyet alanları olduğunu, bu nedenle başarılı olacaklarını inandığını ifade ederken, "Ufkunuz açık. Böyle cesaretli ve doğru yatırım yapan esnaf ve işadamlarımızı kutluyor, destekliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin"diye konuştu.
 
Şirket Sahiplerinden Haşim Öziş de, sektörde daha önce de var olduklarını, ancak yeni mağaza ile büyümenin sinyalini verdiklerini ifade ederek, "İnşallah, Öz-tek gelecekte çok daha güçlü ve büyümüş bir şirket olarak karşınıza çıkacak. Babadan oğula geçen bu meslekte başarılı olacağımıza inanıyor, katkılarından dolayı tem dostlara teşekkür ediyorum"dedi.