TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte ATB’yi ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış, meclis üyeleri, genel sekreter ve borsa çalışanlarınca çiçekle karşılandı.

Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe’nin yanı sıra ilçe oda- borsa başkanlarının da katıldığı ziyarette idari binalar, elektronik satış salonları ve yetkili sınıflandırıcı merkez laboratuvarında incelemelerde bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, çalışmaları hakkında Başkan Bilgiç’ten detaylı bilgi aldı. Şahin Bilgiç, yapılan satış işlemlerini konuklarına uygulamalı olarak anlattı.

MUHTEŞEM DEV TESİS YAPMIŞSINIZ

Adana ve bölgeye dev ve modern bir kompleks kazandırdıkları için ATB Başkanı Şahin Bilgiç’e teşekkür eden TOBB Başkanı Hisarcılıoğlu, “Adana ekonomisine dinamizm kazandıran bu tesisin bölge ve ülke ekonomisine ciddi katkı sunacağı aşikardır. Adana, tarımsal üretimi, tarımdan nasıl para kazanılacağını ve tarıma dayalı sanayiyi Türkiye'ye öğreten şehirdir. Şahin Bilgiç’in kendisi adam gibi adamdır. Allah ondan razı olsun. Borsamızın bu yeni tesisi de ‘hayırlı ve uğurlu olsun’” dedi.

ADANA’NIN GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ATB’nin yeni tesisiyle Adana Ticaret Borsası’nda işlem hacmi hedeflerinin 25 milyar liraya çıkarmak olduğunu tekrar eden ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Başkan Hisarcıklıoğlu’nun ATB’ye yaptığı ziyaretten memnun olduğunu belirterek, Adana’nın tarım sektöründe var olan gücüne güç katmaya devam edeceklerini söyledi.

HEDİYELER VERİLDİ

ATB tesislerinin gezilmesinin ardından Başkan Bilgiç ve Mecils Başkanı Bağış, Hisarcıklıoğlu ve Palandöken’e hediyeler verdi.