Toplantıya Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, aile şirketi olan Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Yemekte bir konuşma yapan TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca,‘’Ulusal hedefler doğrultusunda çalışma yapan her kurum ve iş dünyasının yanındayız, destekliyoruz’’ mesajı verdi. TÜMSİAD’ın, Türkiye’nin dünyada söz sahibi olabilmesi amacıyla üzerine düşen görevin bilinci ve sorumluluğu doğrultusunda hareket etmeye çalıştığını söyleyen Kutluca, ‘’Sektörlerimizin problemlerini biliyoruz. Bu hususta genel merkezimiz, yetkili kurum ve kuruluşlarla birlikte çözüm üretmek için gayret sarfetmektedir. Bizlerde bu doğrultuda gerekli çalışmaları yaparak, sunacağımız raporun güncelleme çalışmalarını yapmaktayız.’’dedi.

 

KUTLUCA, G20 ZİRVESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Kutluca, dünya liderlerinin buluştuğu Antalya’da yapılan G20 Zirvesini de değerlendirerek, ‘’Türkiye artık dünya ülkeleri arasında önemli bir yere gelmiş ve parmak ile gösterilecek ülkelerden olmuştur’’ ifadesini kullandı.

TÜMSİAD’ın, milli ve manevi değerlere saygılı serbest ekonomi içerisinde sürdürülebilir iktisadi kalkınmanın temin edilmesi ve toplumsal huzur ve refahın geliştirilmesi hususunda, bir iş ahlakını yerleştirmeye çalıştığını ifade eden Kutluca,  ülkemiz için kalıcı katkılar yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Tatlıcı Köse imalathane tesislerini de gezerek, incelemede bulunan TÜMSİAD Yönetim Kuruluna teşekkür eden Tatlıcı Köse yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan’da, ‘’Bizleri tek vücut yapan öz değerlerimiz, milli birlik ve dayanışma anlayışımızdır. TÜMSİAD bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyoruz ‘’şeklinde konuştu.