TÜMSİAD Adana Şubesinin ev sahipliğinde Kahramanmaraş, Osmaniye, Kozan, Mersin, Alanya, Antalya ve Isparta TÜMSİAD Şubelerinin Sektör Kurulları, Medya ve İletişim, Sosyal İşler, Eğitim –Ar-Ge Komisyon Başkanları ve yardımcıları ile TÜMSİAD Genel Merkezi Komisyon Başkanları bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert’in telekonferansla katıldığı toplantıda bir konuşma yapan  TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, STK’ların öneminden bahsederek, “Amaç sadece para kazanmak değil, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilerek bir sinerji oluşturulması ve ülkemizin kalkınmasına yardımcı olmaktır” dedi. Başkan köse, konuşmasıda terör örgütünün saldırısı sonucu Bingöl ve Hakkari de şehit edilen polis ve askerlere rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

TÜMSİAD Genel Merkezi Komisyon Başkanlarından Ahmet Dedeoğlu’da Komisyonların görev, yetki ve sorumlulukları ile önümüzdeki beş yılda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Prof. Dr.Halit Yanıkkaya ve Adnan Kolay’da  TÜMSİAD yurtiçi ve yurtdışı şubeleri ile KOBİ’lere hizmet eden uluslar arası bir sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatarak, “ “Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Yemekli toplantı sonrası üyeler birbirlerine başarı dileğinde bulundu.