Görev dağılımında Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen başarılı iş adamı Yakup Kutluca, TÜMSİAD’ın çizgisine yakışan, ülkemiz ve Adana için önemli projelere imza atacak bir yönetim kurulu oluşturduklarının altını çizdi. Başkan Kutluca, dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını ve TÜMSİAD’ın gücüne güç katacaklarını belirterek görev alan yeni yönetim kurulu üyelerine ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundu.

 

TÜMSİAD ADANA HEDEFİNİ BELİRLEDİ

 

Kutluca toplantıda yaptığı teşekkür konuşmasında, “Adana ve ülkemiz ekonomisini güçlendirmek, istihdamı artırmak, örnek işadamı ve işletme modelini geliştirmek, yurtiçi ve yurtdışı çözüm ortaklarımızla birlikte küçük ve orta ölçekli işletmelerin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayacağız. Ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda resmi ve özel  tüm  kurum ve kuruluşlar, ticaret ve sanayi odaları, borsalar, mesleki kuruluşlar, dernek, vakıf, eğitim kurumları, üniversiteler ve birlik vs. ile ilişkiler kurarak ortak çalışmalar yapmak, hedeflerimiz arasındadır” dedi.

 

GENÇ VE DİNAMİK EKİP

          

TÜMSİAD Adana Şubesi yeni Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti. Sanayici işadamı Yakup Kutluca Başkan, Av. Emrah Sancar Başkan Yardımcısı, Hakan Özdeğer  Başkan Yardımcısı, Ahmet Fırat Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı,  Şükrü Geyikçi Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı, Müteahhit Ramazan Balak muhasip ve Mali İşler-Teşvik Komisyonu Başkanı, Yakup Göncüoğlu  Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı,   Mustafa Özlü İş Geliştirme ve Yatırım Komisyonu Başkanı, Alpaslan Sayıner Kurumsal Organizasyon Komisyonu Başkanı,  Mahmut Karahan İletişim Komisyonu Başkanı, Sosyal ve Hukuk İşleri Komisyon Başkanları Hakan Çakmak müteahhit İzzet Koyungözlü, TURSAB Başkanı Murat Şirin Yönetim Kurulu üyesi, Oğuz Akkaya Turizm Çevre ve STK Komisyonu Başkanı, Ziraat Müh. Niyazi Kara AR-GE Komisyonu Başkanı, Halis Çalışkan Tarım Komisyonu Başkanı, Av. Mustafa Akın Eğitim ve Kültür Komisyonu Başkanı, C.Bülent Bozkurt AB Komisyonu Başkanı, Ramazan Atun  Genç TÜMSİAD Komisyonu Başkanı, Yalçın Kartal Şube Sekreteri.