Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yürütme Kurulu’nun (BYK) Ofisi yenilendi.

Seyhan İlçesi Kayalıbağ Mahallesi’ndeki TÜRSAB Adana BYK Ofisi’nin açılışı Vali Mustafa Büyük, tarafından yapıldı. Vali Büyük, Adana’nın turizm potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, bu potansiyelin yerli ve yabancı turistlere pazarlanmasında turizm sektörü temsilcilerine önemli görevler düştüğünü söyledi.

Kentteki turizm sektörü temsilcilerinin yanında olduklarını ve kentin tanıtımı yönünde yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirten Vali Büyük, yenilenen BYK Ofisi’nde turizmcilerin önemli çalışmalara katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Vali Büyük, yenilenen ofisin Adana’daki turizm camiasına hayırlı olmasını da  diledi.

TÜRSAB Adana BYK başkanı Murat Şirin de, "Mesleğimize ve birliğimize sahip çıkmak adına, bölgemizde kamu ve özel sektörde prestijimizi artırmak, konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak ve değerli üyelerimizin istek ve sorunlarını anında çözüme ulaştırıp daha kaliteli hizmet sunmak amacı ile BYK Ofisimizi yeni dekor ve son teknoloji ile sektörümüze daha yakışır şekilde yeniledik" dedi.

Vali Büyük, konuşmasının ardından açılışı Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Kültür ve Turizm İl Müdürü Sabri Tari, Adana Müftüsü Arif Gökçe, TÜRSAB Adana BYK Başkanı Murat Şirin, Adana Bölgesel Turist Rehberler Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ,  Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin ve Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özen ile birlikte yaptı.

Açılışa turizm sektörü temsilcileri ile çok sayıda davetli de katıldı.