AOSB Başkanı Bekir Sütcü'den, Yeni Yatırımlar Hakkında Bilgiler Aldı. Vali Mahmut Demirtaş, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ziyareti sırasında AOSB Başkanı Bekir Sütcü'den firmaların genel durumu ile üretim ve ihracat rakamlarının yanı sıra bölgede gerçekleştirilen yeni yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

"Yatırımcılarımızın Daima Yanlarında Olacağız"

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nin kent, bölge ve ülke ekonomisine çok önemli katkı sağladığına dikkat çeken ve bölgede faaliyet gösteren tüm işletme yöneticileri ile çalışanlara teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, AOSB'de yatırım yapmak isteyen girişimcilerin daima destekçisi olduklarını bir kez daha ifade etti.

Çeşitli Firmaları Ziyaret Etti, Talep ve Beklentilerini Dinledi

AOSB Başkanı Sayın Bekir Sütcü ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Vali Demirtaş, daha sonra Sepaş Plastik Ambalaj, Ersoplast Plastik ve Expel İlaç Sanayi firmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Firma yetkililerinden üretim, ekipman,  istihdam ve ihracat rakamları konularında bilgi alan Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen talep ve beklentilerin de takipçisi olacağını söyledi.

"Tüm Firmalarımıza Teşekkkür Ediyor, Başarılar Diliyorum"

Vali Mahmut Demirtaş'ın AOSB'deki ziyaret ve incelemeleri, başta yeni yatırım ve ihtisas organize sanayi bölgeleri oluşturmak üzere ekonomik kalkınmanın sağlanması, üretim, istihdam ve ihracatın arttırılması hedefinde ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini vurgulamasının ardından Sepaş Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sahibi Sacit Acımışsa, Ersoplast Plastik Sanayi Limited Şirketi Sahibi Ahmet Ersoy, Expel İlaç Sanayi Limited Şirketi Sahibi Nedim Büyüknacar ile tüm yatırımcılara teşekkür edip başarılar dilemesiyle son buld