Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Vali Yardımcısı Yeşil, beraberinde Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Adana Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı olmak üzere İlin Ahisi Suat Akray'ın Hurmalı Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki işyerini ziyaret edip, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın da kutlama ve başarı mesajını ileterek,  hayırlı işler, bol kazançlar diledi.
Vali Yardımcısı Yeşil, Birlik Başkanı Sözütek, Ticaret İl Müdürü Ekiz ve Oda Başkanı Uraslı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Oto Elektrikçi Suat Akray, sohbet sırasında, kendisini Adana'da Yılın Ahisi seçen, İl Tertip Komitesi Üyeleri'ne, bu büyük mutluluğu yaşamasına vesile olan herkese ve törenler sonrası kendisine kutlama plaketi gönderen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'ye de ayrıca teşekkür etti.

İlin Ahisi Akray, 61 yıllık mesleki yaşamını, aktif olarak sürdürmesindeki en büyük etkenin, işini çok sevmek ve zanaatçılar yetiştirmek olduğunu ifade ederken, "Esnaflık zor iştir. Bilgi, sabır ve kanaat ister. Ben işimi çok sevdim, sevdiğim için de bugün hala ayakta ve dükkanımdayım. Allah tüm esnaf - sanatkar kardeşlerime, sağlık içinde huzurlu ve mutlu çalışma ortamı nasip etsin.Ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizi mutlu etsin" diye konuştu.
Vali Yardımcısı Yeşil, Başkan Sözütek, Ticaret İl Müdürü Ekiz ve Oda Başkanı Uraslı da, Adana'da Yılın Ahisi olan İl Ahisi Suat Akray ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra,  bundan sonraki yaşamında sağlıklı bir ömür ve başarılar dileyerek işyerinden ayrıldılar.