Adana Vergi Dairesi Eski Başkanı Serdar Aksoy, Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD) toplantıları, projeleriyle ses getirdiğini, Adana için çalıştığını, kendisinin de her zaman derneğin çalışmalarına destek vereceğini söyledi. 
25 yıllık görev süresini doldurup, emeklilik kararıyla bürokratik hayatına son veren Adana Vergi Dairesi Eski Başkanı Serdar Aksoy, Çukurova GİAD'a veda ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı M.Simge Baş, Genel Sekreter Kazım Tosun, Sayman Üye Hakan Burç, Yönetim Kurulu Üyeleri Efsun Erkemen ve Ali Fuat Çerçer ile sohbet eden Aksoy, emeklilik haklarını saklı tutmak suretiyle memuriyet yaşantısına son verdiğini, ancak, yaşantısını Adana'da sürdüreceğini söyledi. Çukurova GİAD'dan övgüyle söz eden Aksoy, derneğin hayata geçirdiği projeler, önemli isimleri konuk ettiği, gündeme damgasını vuran toplantıları ile ses getirdiğini kaydetti. Aksoy, "Adana için çalışan, kenti için birşeyler yapmaya çalışan ve bunu yaparken büyük ses getiren, kente katkı koyan Çukurova GİAD'ın her daim yanındayım. Ben Adana’ya hizmet için  çalışan Çukurova GİAD'ın her zaman yanında olacağım" dedi. 
Yönetim Kurulu adına Aksoy'a yeni yaşantısında başarı dileyen Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da, "Kendisinin görevden ayrılması Adana için üzücü olmakla birlikte, yeni hayatına Adana'da devam ediyor olması sevindiricidir. Derneğimizle ilgili düşünceleri ve destek sözleri bizi mutlu etmiştir. Biz 11'inci dönem yönetimi olarak göreve gelir gelmez ilk günden itibaren Adana için ne yapabileceğimizi konuştuk, tartıştık, planladık ve bir bölümünü hayata geçirdik. Söylemlerimiz, icraatlarımız, projelerimiz, hizmetlerimiz, hep, yaşadığımız, havasını soluyup, suyunu içtiğimiz güzel kentimiz Adana'nın gelişmesi yönündedir. Kentimize hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.