KİTAP OKUYUP, DERS ÇALIŞILACAK MEKAN

Öğretmenler Melik Köksal, Ahmet Öztürk, Volkan Urunga ve Haydar Kala’nın özveriyle çalışarak hizmete açtıkları WORKTIME Cafe-Kütüphane ders çalışıp, kitap okumak isteyen öğrencilere hizmet verecek.

Öğretmenler adına açıklama yapan işveren Melik Köksal, “Son zamanlarda çocuklarımız internet bağımlısı durumuna düşmüşlerdir. Kitap kokusu unutulmuş, aile ilişkileri zayıflamıştır. Özlenen eski günleri insanlarımıza yaşatmak, bir nevi unutulan eserleri kütüphanemizde barındırarak  Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda yeni nesillere umut aşılamak için böyle bir girişimde bulunduk. Özellikle sınava hazırlanan gençlerimizin sessiz çalışma ortamına hasret kalındığı bu zamanlarda eğitimciler olarak bizler görülen eksikliği kapatma niyetindeyiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup, rahatlıkla, güven içerisinde çayını kahvesini içip, kitap okuyabilecekleri, ders çalışabilecekleri bir kültürel ortamı sağlamak hedefindeyiz.” Dedi.

Açılış kurdelasını önce CHP Adana Milletvekili adaylarından Müzeyyen Şevkin kesti. Açılışa daha sonra katılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a da kurdela kestirildi.

Adana Trio’nun kemanda Damla, flütte Soner’in klasik müzik dinletisi eşliğinde süren açılış töreni yaş pasta kesilmesi ile ilerleyen saatlere kadar sürdü.