Hatay Sofrası Restoran’ında kalabalık bir ATB üye grubuyla bir araya gelen Ali Can Yamanyılmaz, Borsa’yı hak ettiği yere taşıyarak, üyelerin yaşadıkları sorunları çözeceğini söyledi. Yamanyılmaz, ''3 Nisan'da yapılacak seçimlerde oyumuz narenciyenin, Adana’nın rengi olan turuncudur. Ben Adana da doğdum, Adana da doydum. Bir Adana aşığı olarak kendi iş yaşamımdaki ve Akdeniz İhracatçılar Birliği'ndeki bilgim ve tecrübemi bölgemiz için kullandım. Yurt içinde ve yurt dışında birçok projeye imza attık. Üyelerimizi kalkındıracak bu işleri, beraber yapacağız. Sizlerin tüm sıkıntılarını Ankara’daki bürokrat dostlarımızla çözeceğimizden endişeniz olmasın'' dedi.

DOĞRU YOLDAYIZ

ATB’deki sorunları çözeceklerini söyleyen Yamanyılmaz, ''Biz çalışarak sorunları çözmeye geliyoruz. Beraber başladığımız bu çalışmada birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Ama kimseyi satmadık. Makam mevkii için eğilmedik. Ancak bazen bizim gibi düşünmeyen arkadaşlar olabilir. Bu onların ayıbıdır.  Bu bizim birliğimizi bozmaz, yolumuzdan döndürmez. Bu olaylar bizi daha çok güçlendirir. Demek ki biz iyi çalışmışız, demek ki korku salmışız ki,  bize saldırıp adam ayartmaya çalışıyorlar. Doğru yoldayız, sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum’’ dedi. 

TESCİL İŞLEMİNDE, TEMİNAT KABUL EDİLECEK 

Yapmak istediği projelerinden de bahseden Yamanyılmaz şöyle konuştu:

''Tescil işlemlerini kendi iş yerlerinde yaptırmak isteyen üyelerimizden eğer teminat alınması gerekiyor ise; teminatlar çek veya kefalet senedi gibi üyeleri zora sokmayacak teminatlarla yapılacak ve üyelerin ne kadar teminatları kaldığını görebilecekleri bir sistem kurularak buradan teminat kontrolü yapmaları sağlanacak. Dünya borsalarındaki olumlu olumsuz gelişmeleri tüm üyelerimize anlık bildireceğiz. Üyelerimiz için yatırım danışmanlığı yapacağız. Buradaki büyük topluluğa tekrar teşekkür ediyorum. 3 Nisan’daki seçimlerde turuncu oy pusulasını tercih etmenizi bekliyorum.''