Ekonomik kalkınma, üretim ve büyüme için istihdam seferberliğinin tüm hızıyla sürdüğünü anımsatan Adalı, ekonomide başarı için herkesin iş ve güç birliğiyle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

ORGANİZEDE BULUŞTULAR
AGİAD'ın geleneksel öğle yemeği buluşmaları sürüyor. AGİAD yönetimince yeniden başlatılan etkinlikte, iş dünyasının genç temsilcileri yine biraraya geldi. Bu kez Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Nihat Restaurant'ta yapılan ve AGİAD ailesini buluşturan etkinliğe, bölgedeki sanayici ve işadamları ile üst düzey yöneticileri de katıldı. Etkinliğe katılanlar sohbet ederken AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcılarla tek tek tokalaşıp çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.


YEŞİL PASAPORT OLUMLU KATKI SAĞLAYACAK
Her ayın son Çarşamba günü farklı bir mekanda gerçekleştirilen buluşmada katılımcıları selamlayan AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, geleneksel olarak sürekli AGİAD ailesini buluşturduklarını anımsattı. Ülke ve kent gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Adalı, "İş dünyası temsilcileri ve biz genç girişimciler, işlerimiz gereği sıklıkla yurtdışına çıkıyoruz. Bu kapsamda hükümetimizin iş dünyasına yönelik yeşil pasaport uygulamasını son derece olumlu buluyoruz. Bu hamle ekonomiye çok olumlu yansıyacak. Ekonomideki bazı olumsuz göstergeleri ortadan kaldırmak için istihdam seferberliği ve bir takım reformlar başlamıştı. Yeşil pasaport bu açıdan çok olumlu. Ekonomide başarı için herkesin iş ve güç birliğiyle hareket etmesi gerek. İş dünyasının genç temsilcileri olarak bizler de üzerimize düşeni yapıyoruz" dedi.