Doğu Akdeniz Bölgesi’nin ilk ve tek ekonomi yayını Refleks Gazetesi’nin düzenlediği ‘Lokomotif Ödülleri’ kapsamında ‘Yılın İş Dünyası STK’sı’ seçildiklerini belirten Kavak, “Bu ödül, sorumluluğumuzu daha da artırdı. Adana’nın hem ekonomik hem de sosyal yönden gelişmesine katkı sağlayacak projeler üreteceğiz. Sektörel toplantılarla sorunlara çözüm arayacağız. İşbirliği yapacağız. İhracatı artıracak pazar arayışı çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu çerçevede öncelik Katar ve Irak olmak üzere bazı ülkelere iş heyeti ziyaret hazırlıklarımız sürüyor” dedi.

ÖDÜLLERİN YARISI MÜSİAD AİLESİNE

Lokomotif Ödülleri kapsamında MÜSİAD Adana Şubesi’nin ‘Yılın İş Dünyası STK’sı’ seçilmesinin yanı sıra MÜSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Kocabey’in sahibi olduğu Kocabey Makina’nin da ‘Yılın KOBİ’si’ seçildiğini hatırlatan Kavak, şunları söyledi: “13 dalda verilen ödüllere baktığımızda aslında birçok ödülün MÜSİAD aile fertlerine verilmiş olması gurur verici. Bu MÜSİAD’ın Türk sanayisindeki, iş dünyasındaki gücünün görülmesi adına da mutlu eden bir tablo. ‘Yılın İş Adamı’ ödülünü uzun yıllar MÜSİAD üyeliği yapmış Zeki Kıvanç aldı. Yine ‘Yılın Genç İş Adamı’ ödülünü Şerif Tosyalı, ‘Yılın Girişimcisi’ ödülünü Yusuf Kara, ‘Yılın Sosyal Şirketi’ ödülünü Arbel kazandı. Bütün bu şirket ve markaların MÜSİAD’lı olması gurur verici. Bütün bu ödüller MÜSİAD Ailesi’ni daha fazla çalışmaya, dolayısıyla Türkiye için daha fazla istihdama, daha fazla büyümeye, daha fazla ihracata yöneltiyor” diye konuştu. 
   

ÖDÜLÜ UÇURUM TAKDİM ETTİ

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı ve Zülfikar İnönü Tümer, meslek odası ve iş dünyası STK yöneticileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı Refleks Lokomotif Ödülleri Töreni’nde MÜSİAD Adana Şubesi’nin ‘Yılın İş Dünyası STK’sı’ ödülünü Burkan Kavak’a Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum takdim etmişti.