Vergisini yatırmak isteyen vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığını belirten Meral ÇETİN “ Emlak servisimizi ve veznelerimizi tamamen yeniledik. Vatandaşlarımız bundan böyle kredi kartı, Halk bankası ve şubeleri ve İnternet web sitemiz üzerinden borçlarını ödeyebileceklerdir.
Emlak servisinde mükelleflerimizin rahatlıkla vergilerini yatıracakları ortam hazırlanmıştır. Mükelleflerimizin sıra beklemeden kendilerine yapılan çay, meyve suyu ikramlarını yudumlarken vergilerini ödeyebileceklerdir. 
Borçlarını ve idari para cezalarını zamanında ödemeyen vergi mükelleflerine ödenmeyen vergilerin tahsili için 6183 sayılı amme Alacakları Tahsili Usulü Hakkındaki Kanunun ilgili hükümlerine istinaden icrai takib başlatılmış mal varlıklarına ve banka hesaplarına haciz şerhi gibi yaptırımlar uygulanır ve cebren tahsilât yoluna gidilmektedir. “ diyerek vatandaşların borçlarını günüde ödeyerek mağdur olmamalarını istedi.
ÇETİN; vergilerini ödemek isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz içindeki veznelerimize, Kaymakamlık Şubesine ve gezici tahsilât veznelerine Halk Bankası ve şubelerine, internet web’sitemiz üzerinden borçlarını yatırabileceklerini belirtti.