Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Sebze - Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Adana Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Salih Diptaş, Adana Sabit Simitçiler ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Site ve Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Site Ortağı, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, siteyi yapan Yeşil İnşat Sahibi Mehmet Yeşil ile aileleriyle gelen çok sayıda esnafın da katıldığı tanıtım toplantısında, isteyen esnafa dükkan satışı da yapıldı. 

D-400 Karayolu, İncirlik Yolu üzeri Bossa - 2 Fabrikası bitişiğindeki Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'ndeki kebaplı tanıtım toplantısına katılan Birlik Başkanı Nihat Sözütek,  esnaf ve sanatkarları adına yaptıkları çalışma ve çabalarından dolayı Site Başkanı Muhittin Doğan ile Abdussamet Mortepe'yi tebrik ederek başarılar dilerken,  inşaat sahibi Mehmet Yeşil'i de esnaf ve sanatkarlar adına hayırlı  bir yatırımı gerçekleştirmesi dolayısıyla tebrik etti. 

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan da, ilçeye güzel bir siteyi kazandıran, emeği geçenleri kutlarken, "Esnafımız daha güzel yerlere de layık. Esnafımız artık şehirde altyapısı olmayan, sokak içlerinde, Adana'mızın görüntüsünü bozacak şekilde, kötü koşullarda hizmet vermekten kurtulacak. Böyle düzenli sitelerin özel sektör eliyle yapılması da ayrıca güzel bir durum. Burada toplu olarak güzel bir şekilde  bir arada olmanın avantajını esnafımız birlikte yaşayacak.Hayırlı uğurlu olsun, inşallah açılışında da oluruz. Darısı da , bizimHiltonsa'nın karşısında yaptıracağımız sanayi çarşımıza olsun. Orada binlerce muhatabımız var, anlaşmadan olmuyor.  Umudumuz var, proje Adana'nın en güzel projelerinden biri. Gerekli tüm yetkileri aldık, ama önce esnafımızla anlaşarak bu meseleyi de çözeceğiz inşallah"dedi. 

Başkan Çelikcan ve beraberindeki başkanlar, esnaflarla birlikte inşaatı süren siteyi de gezerek inşaat sahibi Mehmet Yeşil'den bilgi aldılar.
Yüreğir'in parlayan yıldızı, Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi içerisinde 88 m2'den 350 m2'ye ulaşan farklı metrajlarda toplam;1.etapta  88 dönüm üzerinde 411 işyeri,, 2.etapta ise 130 dönüm üzerinde 700 işyeri , yüzde 20'si peşinat, yüzde 30'u 18 ay taksit, yüzde 50'si de tapu tesliminde ödeme seçeneği olan ferah bir yerleşim planı içerisinde gerçekleştiriliyor.