“Dondurma dünyasının en keyifli buluşma noktası”nın  açılışına Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek başta olmak üzere, kent yöneticileri ve işadamları katıldı. Konukların müzik dinletisi ile karşılandığı açılış büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin en iyi konsepti

Türkiye’deki Mado kafeler arasında, en iyi müşteri memnuniyetine sahip olan Kurttepe Mado’dan sonra Ziyapaşa Mado’yu Adana’ya kazandırmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Eren Durmuş Eren, “Adana’nın Ziyapaşa Bulvarı, İstanbul’un Nişantaşı’sı gibi kentin en popüler mevkisi olduğu için biz de burada Mado açmaya karar verdik. Hazırlıkları 4 ay sürdü ve şuan Türkiye’nin en iyi konsepti. Kurttepe Mado’dan sonra en iyi Mado olma adayı” dedi.

 İnşaattan kafe sektörüne

İlk kez farklı bir sektörde yer aldıklarını söyleyen Ömer Bayram İnşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan ise “Bizim asıl işimiz inşaat. Mado, Türkiye’de bilinen ve başarılı bir marka. Bizde kendi başarımızla Mado’nun başarısını birleştirerek yeni bir ortam oluşturmaya çalıştık. Can dostum Eren Durmuş Eren ile birlikte böyle bir iş yapmaya karar verdik. Ziyapaşa  Mado, Adana’nın hatta Türkiye’nin en iyi Mado’su olacak. Adana’ya böyle bir mekan kazandırdığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

 Kafe kültürü gelişiyor

Adana’da kafe kültürünün çok geliştiğini belirten Halit Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

“Adana’da çok güzel mekanlar, kafeler açılıyor. Bu Adana için güzel bir kazanç. Adanamızda güzel mekanların çoğalması hem kent adına hem de istihdam adına sevindirici gelişmedir.”