Filistin yanıyor, Gazze kan ağlıyor ve Müslüman kardeşimin kanı akıyor. Eyvallah da, kim sebep oldu bütün bunlara? Büyük Ortadoğu Projesi öncesinin Filistin’i emniyetteydi ve güvencedeydi.

Mübarek dönemi Mısır’ı bile Filistin’in yanındaydı. Yıkılmasına Manivela oldun yıktın Mısır’ı. 

Saddam dönemi Irak’ı Filistin’in yanındaydı. Yıkılmasına payanda oldun yıktınIrak’ı. 



Kaddafi dönemi Libya'sı Filistin’in yanındaydı. Taşeron olup yıktın Libya’yı.



Esad dönemi Suriye’si Filistin’in yanındaydı. Hala tüm gücünle yıkmaya çalışıyorsun Suriye’yi. Bin başlı terör gruplarıyla sonunu getirmeye çalışıyorsun Suriye’nin.



Bütün bu ülke ve liderleri İsrail karşıtı ve fakat Filistin dostuydu. Şimdi bu ülkelerden bir tek kendi derdine ve başının çaresine düşmüş Esad kaldı ayakta. O’da çaresizliğinden ilgilenemiyor ve destek çıkamıyor Filistin’e.



Filistin’in tüm hayat damarlarını kestin, destek noktalarının tamamını yok ettin ve İsrail’e tarihin bitmeyecek sonsuz bayramlarını sen bahşettin. Ne yani şimdi tavukları teslim ettiğin tilki mi çölün suçlusu?



Suçlu ve Filistin’i bu hallere koyan: Abdulhamit Hanın siyaset rotasından çıkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretilerinden sapan ve Siyonizm’e dolaylı olarak arka çıkan, Amerikan askerlerinin duacısı ve İsrail ile her fırsatta fırsat ticaretine dalan, ak olmayan kapkara zihniyetli birisi. Bilin bakalım şimdi suçlu kim? 



Fahrettin Korkmaz