“Emekçi Dostu” olarak bilinen Başkan Zeydan Karalar’ın her zaman işçiden, emekçiden yana olduğunu görmekten son derece mutlu olduklarını belirten tertip komitesi üyeleri, 1 Mayıs’ta yapılacak etkinlerle ilgili olarak Başkan Karalar’ı bilgilendirdi. Verilen desteklerden ötürü Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür eden komite üyeleri her zaman olduğu gibi bu 1 Mayıs günüde Başkan Karalar’ı aralarda görmekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Zeydan Karalar’da her zamanki gibi işçi kardeşleri ile birlikte alanlarda olacağını söyledi.

KESK- DİSK-TMMOB-Adana Tabip Odası ve Adana Barosu’ndan oluşan tertip komitesini kabul eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendilerinin sürekli olarak emekten ve emekçiden yana olmaya gayret gösterdiklerini belirtti. Her yıl olduğu gibi bu yılda alanlarda olacağını belirten Başkan Zeydan Karalar, yüzü emeğe dönük bir insan olduğunu ve her zaman emekçiden yana olacağını söyledi. Karalar, şimdiden tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladığını söyledi.

Etkinlik 1 Mayıs 2017 günü saat15.00’te Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu önünden toplanılarak başlayacak. Toplanmanın ardından işçiler Uğur Mumcu Meydanı’na kadar yürüyecek. Etkinlik burada düzenlenecek konserlerle devam edecek.