Duru Deniz Fırat,118-U Yönetim çevresi Barış Posteri yarışmasın da Barış Kutlaması temalısı ile  1.ci .Deniz’e ‘‘Resmini yaparken ne düşündün diye sorulduğunda ‘‘Ülkemiz de barışın artık gerçekten olmasını ve barışı sevgiyle getirebileceğiz ,işte bu düşüncelerle barışı resmetmeye çalıştım diyerek anlamlı konuşmasını yaptı.
Göksu Yeşildağ,kayak yarışmalarında ödüller alan bir ortaokul öğrencisi,Göksu tek başına sivil toplum kuruluşlarının yaptığını yapan bir genç,ihtiyaç sahibi öğrencilere kendi imkanlarıyla yardım ediyor ilk yardımını da kazandığı ödülünü satarak yaptı.

118-U Genel Yönetmeni Ln. Ömer Ruhi Eryurt, ‘‘Bugün bizler için önemli bir gün,3.Kabinemiz de Lions Kulüplerinin 100.Yılını kutlarken başarı iki gencimizle 103 yaşına basmış Sümer Kraliçesiyle bir arada olmak ayrı bir gurur.Sevgili Müzzeyyen İlmiye Çığ’ın anılarını dinlemek,118-U yönetim çevresi Barış Posteri yarışması 1.cisini ve örnek davranış sergileyen çocuğumuz Göksu’yu misafir etmek.Geçmiş ile geleceği birleştirmek bizler için mutluluk,böyle anları gördüğümüzde geleceğimiz için daha da umutlu oluyoruz.Biliyoruz ki,sevgi,hoş görü bize barışı getirecek.’’Dedi.
Müzzeyyen İlmiye Çığ, ‘‘Sizler gibi gönüllü kuruluşlar her zaman toplum için çok önemlidir. Okuyun, araştırın, itiraz edeceğiniz zaman tepkinizi gösterin.Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmadı.Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet’e sahip çıkın.’’ Diyerek Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günleri değerlendirdi.   

Kabinede kabine görevlileri 6 aylık raporlarını sunduktan sonra. Genel Yönetmen Ln. Ömer Ruhi Eryurt, öğrencilere başarılarından dolayı plaketlerini takdim ederken, Çığ’a da çiçek buketi armağan etti.