Aralıksız 4 yıldır her cuma halkla buluşan Başkan Çetin, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, yakın dönemdeki projeler hakkında bilgi verdi. Çetin, merakla beklenen toplu açılış ve temel atma için de tarih verdi. 18 Mart Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla bir dizi açılış ve temel atma töreni gerçekleştireceklerini aktaran Çetin, “Sizlere söz verdiğimiz projelerin açılışını ve Adana’nın çehresini değiştirecek projelerin temel atma törenini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm değerli hemşehrilerimizi toplu açılış ve temel atma törenimize davet ediyorum” dedi. 

“5 YILIN SONUNDA ÇUKUROVA’NIN TEK BİR SORUNU KALMAYACAK”

Türkiye’de ilklere imza atan ve halkla iç içe  yaptığı belediyecilikle kamuoyunda takdir toplayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, göreve geldiği günden bu yana yaptığı Halk Günü ile vatandaşlarla buluştu. Her cuma saat 14.00’te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde Halk Günü düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Soner Çetin, bu hafta da başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile halkı dinleyerek faaliyet raporu sundu. Sorunu olan vatandaşları dinleyen ve talepleri not alan Çetin, belediye birimlerinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Çukurova ilçesinde sorunların artık bitme noktasına geldiğini sevinerek gözlemlediğini ifade eden Çetin, “Sabah 06.00 halk buluşmaları ve her cuma yaptığımız halk günlerinde görüyorum ki Çukurova ilçemizde çok büyük bir sorun kalmadı. Bazı sorunlar var onlar da çözülme noktasında. 5 yılın sonunda görev süremiz tamamlandığında Çukurova’nın tek bir sorunu kalmamış olacak. Çünkü nerede bir ihtiyaç varsa biz oradayız. Bizim farkında olmadığımız şeyleri ve önerilerinizi de lütfen bize söyleyin. Katılımcı belediyecilik anlayışımızın gereği budur. Türkiye genelinde yapılan ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ anketinde ilk 4 içerisinde olmamızın ve ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilmemizin en önemli nedenlerinden biri, katılımcı çoğulcu, şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışımızdır. Biz her hafta halkına hesap veren belediye olmaya devam edeceğiz” dedi. 

18 MART’TA KILIÇDAROĞLU İLE BÜYÜK PROJELERİN TEMELİ ATILIYOR, AÇILIŞI YAPILIYOR 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü’nde Adana’ya kazandırılacak büyük projelerin temel atma töreni ile yapımı devam eden tesislerin açılışı için merakla beklenen tarihi verdi. Çetin, 18 Mart Pazar günü Çanakkkale Şehitleri Parkı, Atatürk Öğrenci Yurdu, Atatürk Kongre Merkezi, 100. Yıl Modern Pazar Yeri, Planeteryum ve Gözlemevi, Hemşehri Dernekleri Kampüsü, Çukurova’nın 3. Kütüphanesi başta olmak üzere bir dizi projenin temel atma törenini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yapacaklarını söyledi. 18 Mart günü halka söz verilen bir dizi tesisin de açılışını yapacaklarını aktaran Çetin, “Bülent Ecevit Sanat Parkı, Atatürk Kadın Yaşam Köyü, Huzurevleri Kapalı Semt Pazarı, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evleri, Emekli Dinlenme Evleri ile Semt Kreşlerinin toplu açılış törenini de yine aynı gün Genel Başkanımız ile birlikte yapacağız. Tören günü sanatçı Kıraç’ın bir konseri de olacak. Tüm hemşehrilerimizi 18 Mart’ta gerçekleşecek toplu açılış ve temel atma törenine bekliyorum” diye konuştu.