Adana 5 Ocak Lions Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sarıçam İlçesinde bulunan Veli Yavuz İlköğretim Okuluna ziyarette bulunarak ana sınıfı öğrencilerine eğitsel oyuncak ve okulun kütüphanesine kitap bağışında bulundular.

5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Emine Kuyucu ve üyeleri ile birlikte Veli Yavuz İlköğretim Okuluna gelerek okul müdürü Ali Saygılı ile görüştüler. Başkan Emine Kuyucu okul Müdürü Saygılı’ya bir Türk bayrağı ve Atatürk portresi hediye ederek,  okulda bulunan iki Ana sınıfını ziyaret ettiler.  Başkan Kuyucu, kulüp üyeleriyle birlikte beraberinde getirdikleri eğitsel oyuncakları ana sınıfı öğrencilerine verdiler.

Emime Kuyucu,”Kısa bir sürede yapılan tespitler sonucunda okulda eksik olan eğitsel oyuncak ve kütüphane için kitap teminini gerçekleştirdik.  Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz ve bu nedenle çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Az bir sürede bu eğitsel oyuncak ve kitapları temin ettik. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 5 Ocak Lions Kulübü olarak eğitime katkılarımız devam edecek.”dedi.