Devamlı fark yaratan ve farklı projeleriyle ses getiren 5 Ocak Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Meslek Hizmet Ödülü’ töreni Seyhan Oteli’nde gerçekleştirildi. Her yıl geleneksel olarak yönetim kurulu kararıyla verilen ödül bu yıl Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur’a verildi. Törene 5 Ocak Rotary Kulübü üyelerinin yanı sıra Meslek hizmetleri ödülü alan Mehmet Z. Sungur ve babası Refik Sungur, Guvernör yardımcıları Tijen Türeli ve Oral Korurlar, tiyatro sanatçısı ve eğitmen Uğur İzgi’de katıldı.

Törende konuşan 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Necah Barutçu, "Rotary kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Biz dünya ülkeleri arasında iyi niyetli anlayışı geliştirerek barışın yerleşmesi için çalışan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary’nin saygın üyelerindeniz. Sayın Mehmet Z. Sungur meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Özellikle genç meslek kardeşlerimizi yüreklendirerek onlarında çalışmaları için model oluyorsunuz. Adana 5 Ocak Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

5 Ocak Rotary Kulübü’nün 2018-2019 Meslek Hizmet Ödülüne layık görülen Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur ise  ise, “5 Ocak Rotary Kulübü’nün bu güzel ödül gecesini düzenlediği ve bana layık gördüğü için sonsuz teşekkür ederim. Bu ödülün bana layık görülmesi beni gerçekten mutlu etti. Düşünülmek çok önemli, kendi hemşerilerim den bu ödülü almak beni çok heyecanlandırdı. " diye konuştu. Ödül alan Sungur gecede davetlilere ‘Aşk, Evlilik ve Sadakatsizlik, Şeytan Üçgeni’ konulu çok meşhur olmuş sunumunu yaptı.