Daha önce de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptıkları '3 Kadın 3 Portre - Ben Seni Anlıyorum, Sen de Beni Anla' adlı proje ile ihtiyacı olan 7 kadına destek olan gönüllüler, bu kez köy okulu için başlattığı çalışmaların meyvesini aldı. Okul öğrencilerinin mutlulukla katıldığı açılışa Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Jandarma Komutanı Ümit Tolu, Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Emre, Okul Müdürü Hüseyin Kemik, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.


ZEYDAN KARALAR’DAN NUTUK HEDİYESİ

Açılan kütüphaneyi gezen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 6 ay önce yaptıkları etkinlikle topladıkları kitapları ve elde edilen gelirlerle yaptıkları küçük gözüken ama büyük bir iş olan bu projeyi gerçekleştiren 7art2 ekibini tebrik etti. Ve bundan sonraki projelerine destek olacağını söyledi. Karalar ayrıca kütüphaneye 3 adette ‘Nutuk’ hediye etti.

DEĞİŞİK MESLEKLERDEN 9  KİŞİ BİRARADA

2 Mayıs günü Yıldırım Proje, Onatça Opel Vizyon ve Medline Hastanesi Sponsorluğunda gerçekleşen geceyi organize eden ekipte 7’si kadın 9 kişi bulunuyor. Ekibin tamamının katıldığı açılışta çocuklarla tek tek ilgilenen grupta işadamından işkadınına, sahne ve fotoğraf sanatçısından bale öğretmenine farklı meslek gruplarından insanlar bir araya gelerek ve sosyal sorumluluk projelerini sanatla birleştirerek gerçekleştirmeye çalışıyorlar.  7art2 Özgür Çerçi, Orçun Utlu, Yeliz Doğramacılar Arman, Didem Bekiroğlu, Betül Haydın, Hatice Çelik, Gamze Bağırsakçı, Sezin Eser ve Muteber Özden’den oluşuyor.

Kütüphane açılışının ardından 7art2 ekibinde bulunan solistler tarafından öğrencilerin istediği parçalardan oluşan mini bir konserde verildi.