Hürriyet
15 Temmuz sonrası üst seviyede korunan ve sadece Hollywood yıldızları değil ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dumford'u da ağırlayan İncirlik Üssü'ne bu gencin nasıl girdiği ve tüm güvenlik önlemlerini aşıp sadece belirli sayıda üst rütbeli askerlerin alındığı aprondaki etkinliği bile nasıl katıldığı dünya çapında sosyal medyanın konusu oldu. ABD yetkililerinin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Hollywood'un ünlü oyuncuları Chris Evans ve Scarlett Johansson Adana'da bulunan İncirlik Üssü'nü ziyaret etti. Geceye ise tüm güvenlik önlemlerine rağmen kaçak olarak içeri girip ünlülerle fotoğraf çektiren Adanalı bir genç damgasını vurdu. Genç, sosyal medya hesabında "Üsse bir yolunu bulup girdim, Scarlett için sınırları zorladım" yorumu ile paylaşırken içeride yaşananları da şu sözlerle anlattı:

HER TARAF ASKER; CIA VE FBI AJANI
Scarlett Johansson, basketbolcu Ray Allen, Kaptan Amerika'daki Chris Evans ve bazı ünlülerle Adana'ya geldi, Adana diyorum, ama İncirlik Üssü'ne askerlere moral vermeye geldi. Ben de fırsatı değerlendirmek için üsse bir yolunu bulup girdim. Scarlett için sınırları zorladım, riske girdim. Ama içeride yoğun güvenlik vardı. FBI, CIA ve özel korumalar bile gelmişti. Hatta Amerikan genelkurmay başkanı bile vardı.