Adana Klasik Otomobil Kulübü (ADAKOK) birinci kuruluş yıldönümünü Inci Wedding & Events Cafe & Restaurant’ta pasta keserek kutladı.

Yaklaşık 50 kulüp üyesinin katıldığı, çeşitli işleri ve mazeretleri dolayısıyla katılamayanlarınsa üzüldüğü, birinci yıl kutlamasında, klasik otomobil şeklindeki kutlama pastası herkesin ilgi odağı oldu. ADAKOK'un Başkanı Ömer Aytop, " Kaybettiğimiz değerleri, gerçek samimi duyguları bize tekrar hatırlatan ve hayatımızdaki önemli tutkulardan biri olan Amerikan otomobiller, her biri ayrı bir yapım, ayrı bir sanat eseri. Biz de bundan bir yıl önce Adana’daki klasik otomobil severleri ve sahiplerini bir çatı altında toplama kararı almıştık. Bugün bu kararı almış ve ADAKOK’u kurmuş olmamızın üzerinden tam bir yıl geçti. Bundan sonra nice yıllar hep bir arada olmayı diliyor ve destek veren Başta Onursal Başkanımız Recai İpekbayrak ve büyüğümüz İhsan Yaşar olmak üzere tüm üyelere teşekkür ediyorum

Bu otomobiller duygularımızı sembolize ediyor

Bu klasik otomobiller bizim duygularımızı sembolize ediyor. Bu araçların gölgesinde bu güzel duyguları tekrardan bizlere yansıtan üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep bir arada olmak bizim için gerçekten büyük mutluluk verici." diye konuştu.

Estetik harika Chevrolet Impala

Otomobil sahiplerinden Mehmet İhsan Yaşar,  “Bu araçlar gerçekten birer sanat eseri ve tek tip değiller. Her noktasında ayrı bir emek var. Ben de bu estetik harikalarından birine sahibim. 1969 model bir Chevrolet Impalam var ve üyesi olduğum ADAKOK'un aktivitelerine katılmaktan büyük keyif duyuyorum."dedi.

Kutlamaya katılan üyelerin otomobilleri arasında konukların  en çok ilgi gösterdiği araç Onursal Başkan Recai İpekbayrak’ın sahibi olduğu 1963 Corvette Stingray oldu. “Lütfen etrafınızdaki herkese gördükleri her klasik otomobile Maşallah demeyi öğretin” diyerek en çok alkış alan konuşmayı ise ADAKOK Başkan yardımcısı Erkut Karaca yaptı.


ADAKOK'u misafir etmekten mutlu olduk

Inci Wedding & Events Cafe & Restaurant sahibi Murat Doğruoğulları,  “Adanamızın önemli kulüplerinden biri olan Adana Klasik Otomobil Kulübü ADAKOK'u bugün misafir etmekten dolayı bütün ekip çok mutlu olduk. Bu kadar klasik otomobili bir arada görmek çok hoş oldu. Buraya gelen diğer müşterilerimiz de klasik otomobilleri görünce çok mutlu oldular.” dedi.