Kulüp Başkanı Ayşe Edil, eğitimin kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, hizmetleri karşılıksız olarak katkı amaçlı yaptıklarını söyledi. Edil, ”Cumhuriyet Ortaokuluna öğretmenler ve müdür odası, tuvaletleri ve lavabolar ile okulun çatısını yaptırdık”dedi.


Adana’nın Seyhan İlçesi Meydan Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu’na gelen 5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Edil, yönetim kurulu ve üyeleri, yeniden düzenledikleri öğretmenler odasının açılışını temsili olarak yaptılar.  Açılış törenine 5 Ocak Lions Kulübü 118 U Genel Yönetmeni Lion Bülent Şen, 10. Bölge Başkanı Lion Ayşe Aslan, Okul müdürü Talip Yılmaz, öğretmenler ve kulüp üyeleri katıldı.


Açılış kurdelesini ise törene katılan 5 Ocak Lions Kulübü Başkan ve yöneticileri, okul müdürüyle birlikte kestiler. Yaptıkları bu hizmetlerin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Ayşe Edil, kulüp olarak önceliklerinin her zaman eğitim ve sağlık alanı olduğunu belirtti.  Edil,” Yaptığımız görüşmeler sonucunda belirlenen öğretmenler ve müdür odası, okulda bulunan tuvaletleri ile okulun çatısını yaptırdık.  Ayrıca birlikte getirdiğimiz Türk Bayrağı ve Atatürk resmini de hediye ettik. Karşılıksız olarak yaptığımız bu tür hizmetlerimiz sürecek. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum. ”diye konuştu..