Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile Adana Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz'ın ev sahipliğindeki bayramlaşma töreni, adliye ana hizmet binasında bulunan Ön Büro ve Danışma Masası’nda gerçekleşti. Adana Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, hakimler, Cumhuriyet savcıları, müdürler ve personelin katıldığı bayramlaşma samimi bir havada gerçekleşti. 9 günlük uzun bayram tatilinin ardından yeniden bir araya gelen yargı mensupları, birbirlerinin bayramını kutlayıp güzel temennilerde bulunurken, bol bol sohbet etme fırsatı da buldu.

            VATANDAŞLARA BAYRAM ŞEKERİ İKRAMI
            Etkinliğe katılan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun yaz kararnamesi ile Adana Adliyesi’ne yeni atanan hakim ve Cumhuriyet savcıları da, yeni meslektaşlarıyla tanışma fırsatı buldu. Etkinlikte ayrıca Ön Büro ve Danışma Masası’na işlem yapmak için gelen vatandaşlara da bayram şekeri ikram edildi, bayramları kutlandı

            Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, bayramların sevgi, saygı, paylaşma ve yakınlaşma anlamı ifade ettiğini belirterek, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin perçinlenmesine, ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olması dileklerimle, tüm İslam aleminin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.