Ceyhan’da meslektaşlarıyla buluşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Nevzat Elçi, Av. Furkan Kılıç ve Denetleme Kurulu Başkanı Av. Erhan Sönmez burada sohbet imkanı buldular.

Baro Yönetim Kurulu ayrıca olağan gündem toplantısını da İlçe de yaptı. Ceyhan Baro Temsilcisi Av. Öznur Özbek, baro yönetim kuruluna ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ceyhan Adliyesi Baro odasında gerçekleşen toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, mesleğimizi her alanda daha da ileri taşımak amacıyla her türlü görüş, düşünce ve önerilere açık olduklarını kaydetti. Ceyhan Adli Müzeharat Temsilcisi Av. Öznur Özbek ve meslektaşlarımız düşüncelerini ve taleplerini Baro yönetimine sundular.

AV.GAMZE KILINÇ CEYHAN’DA TÖRENLE CÜBBE GİYDİ.

Baro'da staj dönemini başarıyla tamamlayan, Av. Gamze Kılınç için Ceyhan’da düzenlenen törenle ruhsatnamesi takdim edildi. Baro Başkanı  Av. Veli Küçük törende yaptığı konuşmada, genç meslektaşını kutladı ve başarılar diledi. Törende, genç avukata cübbesini ise Av. Salih Aydın giydirdi.  85 yaşındaki Nuri Kayar, avukat ruhsatı alan torunu Gamze Kılınç’ın bu mutluğuna ortak olurken Baro Başkanı da onun bu ilgisine karşılık birlikte fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Adana Baro Başkanı Av.Veli Küçük, genç meslektaşını ve ailesini de kutlayarak, ruhsatını verdi. Av. Küçük, “Genç meslektaşımızı ve ailelerini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

CEYHAN BARO TEMSİLCİSİ AV.ÖZNUR ÖZBEK VE DENETLEME KURULU ÜYESİ AV. EMİNE AKBOZ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ.

Bu arada Ceyhan’da Baro Temsilciliği görevini yürüten Av. Öznur Özbek’e ve Denetleme Kurulu Üyesi Av. Emine Akboz’a hizmetlerinden ötürü Baro yönetimi tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Av. Öznur Özbek ve Av.Emine Yılmaz Akboz baro yönetimine nazik düşüncesi için teşekkürlerini ifade etti.