23 Ekim 2016 tarihinde yapılacak Adana Barosu Olağan Genel Kurulu öncesi, mevcut başkan Gazi Mengücek Çıtırık’ın da desteğini alan ve 4 adayın katıldığı iki turlu ön seçimi kazanan Av. Veli Küçük, Demokrat Avukatlar grubunun başkan adayı oldu.

Adana Barosu’nda 2008-2010 yılları arasında saymanlık, 2012-2014 yılları arasında genel sekreterlik, 2014 yılından bu yana da yönetim kurulu üyeliği yapan Av. Veli Küçük, seçimlerde görev alacak kurul adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürüyor.

SORUMLULUK ÜSTLENMEDE CESUR YÖNETİM

Genç yaşına rağmen meslekte ve baro çalışmalarında hayli deneyimli olan Av. Veli Küçük, “Birlikte yaşama ve beraber yönetme kültürü ile katılımcı, etkin ve güçlü baro şiarıyla yola çıktık. Başta, Timur Ortatepe olmak üzere, birlikte yola çıktığımız ve Demokrat Avukatlar olarak adlandırdığımız grubumuz, Adana Barosu’nda bayrağı devralarak, mesleğimizin sorunlarını azaltmada ve toplumsal sorumluluk üstlenmede hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaktır” dedi.

GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE ÇALIŞACAK İSİMLER

Yaklaşık 2 bin 200 üyesi bulunan Adana Barosu’nda seçim öncesi kendi yönetim kurulunu belirlerken;  Baro’nun genç, deneyimli, dinamik yapısını kucaklayan bir bakış açısını gözeten Av. Veli Küçük, hizmet çıtasını birlikte yükselteceği, topluma ve avukatlık camiasına gönüllülük esasına göre değer ekleyecek isimlerin üzerinde özellikle duruyor.

AV. TİMUR ORTATEPE

Bu bakış açısından hareketle, listesinde disiplin kurulu üyeliğinin 4. ismi için; 2010-2012 yılları arasında Adana Barosu Staj Komisyonu ve Kültür Sanat Komisyonu, 2012-2014 yılları arasında Adana Barosu Staj  Komisyonu ve CMK Komisyonu üyeliklerini büyük özveriyle yerine getiren, büro çalışmalarında ve mesleki faaliyetlerinde nezaketi ile bilinen, insan ilişkilerinde de sıcaklığı, hürmeti ön planda tutan Av. Timur Ortatepe ismini açıkladı.