Adana Biltest Okulları ve M1 Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle anlamlı ve renkli etkinliklere birlikte imza attı.
Adana Biltest Okulları’nca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında M1 Alışveriş Merkezi’nde etkinlikler düzenlendi. Aileler ve çocuklar renkli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Gün boyu özel sahne şovları, müzik dinletileri, çeşitli yarışmalar düzenlendi ve yüz boyama, resim yapma gibi interaktif etkinlikler gerçekleştirildi.
Adana Biltest Okulları Kurucusu Ferdane Bayıldıran da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajda şu görüş ve açıklamalara yer verildi:
“Bugünümüz ve geleceğimiz olan çocuklarımıza Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen ve yeryüzünün tek çocuk bayramı olan 23 Nisan aslında hepimizin bayramı. Ulusal egemenliğin, parlamenter rejimin ülkemizdeki başlangıcı, 23 Nisan 1920’de Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla gerçekleşti. Bugün bize düşen demokrasiye, Cumhuriyete inanan, bilimin ışığında geleceğe bakan, dünya standartlarında donanıma sahip nesiller yetiştirmektir.
Adana Biltest Okulları olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği doğrultuda çocuklar ve gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması ve onu geçmesinin yolu kaliteli eğitimden geçiyor. Yetiştirdiğimiz çocukların bilim ve teknoloji üretip, buluşlar yapabilecek seviyeye gelmesi gerekiyor. Aksi halde Batı’yla aramızdaki teknoloji farkını kapatıp, onları geride bırakma şansını bulamayız.
Çağdaş ve oturmuş demokratik, parlamenter rejimler ülkeler için en büyük zenginlik kaynağıdır. Sağlam demokrasiler, yeraltı zenginliklerinden daha değerlidir. Millet Meclisimizin açılışının gerçekleştiği günün, ülkemizin geleceğini oluşturan çocuklarımıza armağan edilmiş olmasının mutluluğunu 2014’ün 23 Nisanında bir kez daha yaşıyoruz.
Bu düşüncelerle çocuklarımızın bayramını bir kez daha kutluyorum ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 23 Nisan Bayramlarını binlerce yıl daha kutlamasını diliyorum.
Biz de Adana Biltest Ailesi olarak, parlamenter rejime, demokrasiye ve Cumhuriyete inanmış nesiller yetiştirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.”