Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve gelmesinin ardından, Adana’nın her kulvarda çehresi değişmeye başladı. Bir yandan şeffaf belediyecilik için meclis toplantılarını sosyal medyadan canlı yayınlayan ve ihalelerin canlı yayınlanması için çalışma başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan Adana’nın daha çağdaş ve düzenli bir kent haline gelmesi için çaba gösteriyor.

Belediyenin her konuda daha kaliteli hizmet verir hale gelmesi için gece gündüz çalışan başta Başkan Zeydan Karalar ile bürokratlar ve personel, Adana’yı görsel açıdan pozitif hale getirmeye de kararlı. Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, Adana Büyükşehir Belediyesi  Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı koordinesinde, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın katılımıyla, Süleyman Demirel Bulvarı’nda peyzaj, kaldırım, göbek ve kavşaklarda düzenleme, budama, çim biçilmesi, aydınlatma ile yabani bitkilerin sardığı yol kenarındaki boş alanlarda temizlik yapıldı. Ayrıca yol boyunca çöp kovası konuldu, banklar yenilendi…

Çalışma yapılan kavşak, bulvar, refüj ve kaldırımlar hem daha kolay kullanılabilir hale getirildi, hem de görsel açıdan estetik bir görünüme kavuştu.