Bilal Öz başkanlığındaki yeni yönetim, Cem Demir Özütok, Mehmet Ali Tümer, Hüseyin Bali, Ayla Alagül, Kadir Ürün, Murat Bolat, Niyazi Torun, Feyza İstanbullu, Taner Bahçeci, Sündüz Arıkmert, Kadir Demirer, Faruk Uluer ve Cafer Esendemir’den oluştu.

Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Bilal Öz, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, yeni yönetim olarak önlerinde en büyük hedefin derneği yeni ve kalıcı bir mekana kavuşturmak olduğunu söyledi.

Adana’nın ve ülkemizin en tarihi eğitim yuvalarından biri olan Adana Erkek Lisesi’nin tarihine yakışır bir şekilde bu okuldan mezun olanları bünyesinde toplayacak, eğitim ve öğretimin yanısıra okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesine ve mezunları bir çatı altında toplamayı sağlayacak geniş bir mekana kavuşturmayı bir hedef olmanın ötesinde bir görev kabul ettiklerini belirterek, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan genel kurulda Denetim kurulu; İsmail Kesen, Abdullar Iraz, Kadir Güngör, Mehmet Dut, Aydın Haksever, Burhan Kıvanç,

Disiplin Kurulu; Orhan Yaşar Özkeskin, Nadir Ekren ve Salih Arslan,

Danışma Kurulu ise; Cafer Esendemir, Abdulselam Özütok, Osman Soyal, Göksel Uri seçilirken, onursal başkanlığa da Mustafa Ahkemoğlu seçildi.

Genel kurula katılan eski mezunlar ise hem eski günleri yadetme fırsatı buldular hem de kendilerini bir çatı altında toplayan derneğin genel kurulunu gerçekleştirip, daha güzel projelere imza atılmasına katkı sağlamış oldular.