Baro Başkanı Av. Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek genel ülke gündemi değerlendirmesi, mesleki sorunlar, yargının bağımsızlığı ile tarafsızlığı konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Baro Başkanı Av. Küçük, bu yılın Eylül ayında Adana'da göreve başlayan Konsolos Baez'i kutlayarak, görevinde başarılar diledi. Av. Küçük, ülkemizde mesleğe yönelik saldırıların artmasına, iş alanlarının daralmasına, kontrolsüz ve denetimden uzak hukuk fakültelerinin sayısının çoğalması ile binlerce mezun verilmesinden kaynaklı sorunlara değindi.

Av. Küçük, ülkemizde yaşanan hukuka aykırı uygulamaların giderek artmasına işaret ederek, hukukun ve demokrasinin evrensel kurallarının tam anlamıyla işletilmesi için hassasiyet sahibi herkese düşen görevin önemine işaret etti. Baro'nun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.  Adana ABD Konsolosu Baez de, misafirperverliğinden ötürü baro başkanımıza teşekkür etti. Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe de ziyarette yer aldılar.