Seyhan Oteli'nde gerçekleşen devir-teslim törenine Lion 118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Lion Bülent Şen,  Genel Yönetmen Yardımcısı Ömer Ruhi Eryurt, Adana Lions,  5 Ocak, Büyüksaat, Ceyhan, Reşatbey, Taşköprü, Toros, Yeni Baraj, Yüreğir Lions Kulübü üyeleri bazı konuklar katıldı. 

Bir yıldır görevlerini sürdüren 5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Aslan, bayrağı Ayşe Edil’e, Adana Lions Kulübü Başkanı Şenol Pektaş, Kerem Dolar’a, Ceyhan Lions Kulübü Başkanı Nevzat Bugay, Yaşar Ateşoğlu’na, Reşatbey Lions Kulübü Başkanı Berna Erginkaya, Gülnaz Türeli’ye, Taşköprü Lions Kulübü Başkanı Nazife Şengün, Nursel Şahin’e görevlerini devrederken, Büyüksaat Kulüp Başkanı Zarif Özbiçer, Toros Lions Kulüp Başkanı Ahmet Sami Akyüz, Yeni Baraj Lions Başkanı Canan Özdemir, Yüreğir Lions Kulübü Başkanı Berrin Bilgi ise başkanlık görevine devam eden isimler oldu. 

Devir- Teslim törenini Lion  2. Kesim Başkanı Berna Ateşoğlu yönetti. Devir teslim töreninin ardından ise Berna Ateşoğlu, 5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Edil ve  Büyüksaat Lions Kulübü Başkanı Zarif Özbiçer, konuşmalarını yapmalarını isteyerek, kulüplerinde görev alan tüm lionslara üyelerine yaptıkları ve yapacakları çalışmalar nedeniyle, Genel Yönetmen Lion Bülent Şen ise, yaşanan bu tablonun lionlara yakıştığını belirterek, geceye katılanlara teşekkür etti.

2015-2016 döneminde Adana 5 Ocak Lions Kulübü başkanlık görevini yürütecek olan Ayşe Edil, lionların toplumda daha az şanslı olan insanlara hizmet eden kişiler olduğunu belirterek, bu hizmet döneminde de Adana’ya daha uygar, kültürel ve sosyal kalkınması için gönüllülük felsefesiyle bir çok aktivite gerçekleştirmek için çalıştığını söyledi.

Ayşe Edil, “Bu dönemde Genel Yönetmenimiz Zehra Gürol’u kaybettik. Onun kaybı bizleri derinden üzdü. Kendisini asla unutmayacağız. Dönem boyunca bizlere destek olan ve liderlik yapan başta Genel Yönetmenimiz Bülent Şen’e ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”derken, Büyüksaat Lions Kulübü Başkanı Zarif Özbiçer ise, bu dönemde lionsların çıtasını biraz daha yükseğe çıkarmak için çabalayacağını söyledi. Zarif Özbiçer,”Hayatını kaybeden Zehra Gürol Genel yönetmenimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz. Her yıl olduğu gibi Atatürk ilke ve devrimleri ile lions proğramı doğrultusunda, halkımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde aktiviteler yapmaya çabalayacağız. Bu dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise Lions yeni dönem meşalesini 5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Edil yaktı. Tören, daha sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence içinde son buldu.