Aileler çocuklarını güven içi de uğurlarken,  Adana Otogar Müdürü ve Güvenlik müdürünün ortaklaşa verdikleri hizmetten dolayı Annelerin ve Babaların gönülleri rahat.

Adana Otogar müdürlüğü ve güvenlik müdürünün ortaklaşa çalışmalarında vatandaşa daha iyi hizmet vermek için önlemler alınıyor. Bu çerçevede asker uğurlaması veya diğer uğurlamaya konvoy halinde gelen araçlar güvenlik ve yer sıkıntısından dolayı otogar içine alınmıyor.

Dışarıda uygun yerlere park etmelerini söyleyen güvenlik görevlileri Yaşlı ve engelli vatandaşlara da yakın ilgi göstererek onları en rahat şekilde otogar içerisine alıyor.Bu arada serbest giriş kartı olan  vatandaşları da otogar içerinse alan güvenlik ekipleri onlara ayrılan yerleri gösterek yardımcı oluyorlar.

Gece gündüz aralıksız hizmet veren özel güvenlik amirleri ve personeli Otogarlarda kuş uçurtmuyorlar.

Güvelik başta gelmek şartıyla önce Hizmet diyen özel güvenlik amirleri ve personeli güvenli yaşam için gereken hizmeti yerine layıkıyla getirmekte olduklarını vatandaşlar hisettiriyor. Vatandaşlar, “Otogar müdürü , otogar güvenlik müdürü , amirler ve şefler özel güvenlik personellerini yürekten kutluyoruz ve hizmetlerinin devamını diliyoruz” dediler