Adana'da kurulan ilk rotary kulübü olan kentimizin mesleklerinde önemli isimlerinin hizmet ettiği, yerel ve uluslararası hizmet projelerine imza atan Adana Rotary Kulübü’nün devir teslim töreninde dönem başkanı Tolga Tutaş, görevini Turgut Parlak'a devretti. Eşli olarak gerçekleşen devir teslim törenine Guvernör Gürkan Olguntürk ve Gelecek Dönem Guvernörü Canan Ersuz’de katıldı. 

Dönem Başkanı Tolga Tutaş kendi döneminde çeşitli alanlarda hizmeti geçenlere plaket verdi.

YENİ ÜYELER ROZETLERİNİ ALDI

Devir-teslim töreninde Adana Rotary Kulübü'ne yeni katılan Arben Yabalı'ya da rozeti eski başkanlardan Tarkan Kulak tarafından takıldı. Ayrıca yakın zamanda Kulübü katılan üyelerde sahneye davet edilerek çiçek takdim edildi. 1 yıl boyunca yapılan çalışmalar hakkında yapılan sunumun ardından da devir teslim töreni yapıldı. Tolga Tutaş başkanlık kolyesini Turgut Parlak'a tekdim etti.

PARLAK, ETKİN PROJELER PLANLIYORUZ

Turgut Parlak, yeni dönemde kulüp yönetimi ile birlikte insani, toplumsal, eğitim, gençlik ve meslek edindirme projelerine dönük etkin projeler planladıklarını belirtti. Parlak, Uluslararası Rotary’nin 110’ncu yılında Adana Rotary Kulübü'nün de yönetim olarak yapacakları çalışmalarla iz bırakmayı hedeflediklerini söyledi.

YENİ YÖNETİM GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

Adana Rotary Kulübü'nde Turgut Parlak Başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı.

Cenk Erdemışık (Asbaşkan), Alpay Sezgin (Genel Sekreter), Ali Homurlu (Sayman), Özgür Yaycıoğlu (Kulüp Hizmetleri Komite Başkanı), Rıfkı Başlamışlı (Meslek Hizmetleri Komite Başkanı), Mustafa Paksoy (Toplum hizmetleri), Kerem Kuzucu (Gençlik hizmetleri Komite Başkanı), Kemal Atila (Uluslararası Hizmetler Komite Başkanı), Cengiz Barslan, Bülent Paksoy ve Behiç Pakyürek ise Strajik Planma olarak görev bölümü yapıldı.