Adanahabermerkezi.com

Böyle olunca özel araçlardaki vatandaş saatlerce araç içinde yolun açılmasını bekledi. Toplu taşımayı kullanan vatandaş ise 1 saatin sonunda yağışa rağmen toplu taşıma araçlarından inerek evine yürüyerek gitti. Trafik, Özal'a gidiş yönünde Hastaneler kavşağına kadar, çarşıya gidiş yönünde ise İller Bankası kavşağına kadar tıkanmıştı.

"GÖKTAŞI MI DÜŞTÜ GARDAŞ"

Trafiğin bu kadar tıkalı olmasına vatandaşlar da yorumlar getirdi. Kimi vatandaş "Büyük kaza vardır" derken mutavazi olanlarda vardı "Yok ya araç bozulmuştur, yol tıkanmıştır.  "Yok ya böyle şeylerden yol tıkanmaz, kesin göktaşı düşmüştür" diyen bile çıktı. 

NEDEN O KADAR BASİTTİ Kİ

Trafiğin tıkanma nedeni sadece ve sadece evine bir an önce gitmek isteyenlerin, kimseye öncelik vermemesiydi. Trafik ışıklarına riayet etmeyen sürücüler kavşaklarda, çarşıya veya Özal'a giden araçların önünü kesince trafik kilitlendi. Kısaca bu kez, sürücülerin sabırsızlığı yüzünden trafik kilitlenmişti. Olay yerine yürüyerek gelen trafik polisinin müdahalesiyle yol yaklaşık 2 saat sonra açılabildi. Ve acele edenler de muradına erdi.