TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi tarafından, meslekte 30, 40 ve 50. Yılını dolduran üyelerine plaket verdi.

Sheraton Oteli’nde düzenlenen gecede konuşan Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, mimarlar odası olarak sağlıklı yaşam çevrelerinin oluşturulması için tüm doğal kültürel ve mimari değerlerin korunması ve geliştirilmesi amacıyla mücadeleye devam edeceklerini söyledi.  Kamışlı, “Mimarlık, yalnızca bina üretim süreci ile sınırlı değil, aynı zamanda taşıdığı sosyal sorumluluk nedeniyle herkes için yararlı ve önemlidir. Gerçekte mimarlık bir toplumun kültürünün ifadesidir.” dedi.

Mimarlar Gecesinde meslekte 40 yılını dolduran İhsan Ünal’a plaketini Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı,  Seyfi Sani Erdoğan’a 2. Başkan İsmail Demir, Emel Homan’a ise Yönetim Kurulu Sekreteri Önem Cihangir tarafından verildi.  Bu yıl plaket alan Mimarlar:

50 Yıl:  Yalçın Erdoğan, 40 Yıl: Mehmet Yaşar Coşku, Gülcan Öztürk, Arif Sezgin, Talip Yılmaz, Tevfik Necati Bilgin, Mustafa Coşar Çopuroğlu, İhsan Ünal, Timur Erdoğan Atal, Haluk Esat Bugay, İsmail Hakkı Dökme, Seyfi Sani Erdoğan, Suna Uzunyayla, Ömer Buharlı, 30 Yıl: Mevlüt Özen, Emel Homan, Silvia Killian Özler, A.Ali Özler, Barkın Atıl.

Mimarlar Odası Adana Şubesi’nin gecesine çok sayıda mimar, ile davetliler katıldı.