Uzun yıllar İstihbarat  hizmetlerinin değişik birimlerinde ve illerinde hizmet verdikten sonra,  bu konudaki bilgi ve birikimimi genç ve uzman kadro ile birlikte  ÖZEL DEDEKTİFLİK ARAŞTIRMA VE DANIŞMA HİZMETLERİ olarak etik kurallarına bağlı kalmak kaydıyla ihtiyaç sahiplerine hizmet sunan M.Yaşar AKSOY gelişen dünya ile birlikte güven duygusundaki azalma sonucu dedektifliğe ilginin artığını belirterek’’Bize en çok evlilik öncesi ve evlilik sonrası takip ve araştırma başvuruları yapılıyor dedi.

Dedektifliğin son yıllarda büyük ilgi gördüğünü söyleyen Aksoy kendilerine gelen taleplerin en çok eş takibi olduğunu belirterek dedektifliğin bir anda sıçrama yaptığını, bunun sebebinin ise gelişen dünya ile birlikte güven duygusundaki azalma diye konuştu. Ailelerin çocuklarını takip ettirme konusunda çok hassas olduklarını anlatan Aksoy şunları söyledi: ‘’Bize eş takibinin ardından en fazla çocuk takibi üzerine geliyor. Aileler son yıllarda uyuşturucu ve kötü arkadaş endişesiyle eve geç gelen veya ne tığını bilmediği çocuklarını takip ettiriyor. Aileler takibin ardından riskli durumlarda çocuklarıyla konuşup sorunu çözebiliyor. Ayrıca Adres tespiti, şantaj araştırma, dolandırıcılık, iz bulma gibi taleplerde en çok yapılan başvurular arasında yer alıyor ‘’

Kompetan Özel Dedektiflik Bürosu Adana da 5, yılına girerken hiçbir şeyin gizli kalmayacağını şiar edinmiş deneyimli yöneticisi  M.Yaşar AKSOY derki artık karşınızda bir özel dedektif Davalarına delil toplamak isteyenlere,Evleneceği kişinin gizli hayatını merak edenlerden,personelinin güvenirliğini sınak isteyenlere,kaybolan bir yakınını arayanlardan,kendisinden uzak yaşayan çocuğunun ne yaptığını bilmek isteyenlere ,dolandırıcılık konularında ürün ,marka , patent sahteciliğine ,mal varlığı araştırmalarından hırsızlık araştırmalarına,sigorta sahteciliğinden kaza araştırmalarına kadar her kemsin beklentilerine çözüm olan KOMPEDANÖZEL DEDEKTİFLİK ARAŞTIRMA VE DANIŞMA HİZMETLERİ vardır.

Bu çalışmadaki esaslarımız, Hukuki ve Ahlaki temelde olup gizlilik ve samimiyet dayanağı sağlam olmak noktasından hareketle başarı hedefimizdir. Unutmamak lazım ki; Tecrübe ve Güven çok önemli bir unsurdur. Bütün çalışmalarımızın ana çerçevesi bu öğelerden oluşacaktır.

Hizmetlerimiz

 

Bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak TCK kapsamında kişisel haklar ve özel yaşamın sınırlarını zorlamadan mesleki etik kurallara bağlı kalınarak sunduğumuz hizmetler;

 

√ Dolandırıcılık Konuları

√ Durum Raporları

√ Gözlem Takip

√ Özel Mülk Araştırmaları

√ Hırsızlık Araştırmaları

√ Yasal Bilgilendirme

√ İz Bulma

√ Adres Araştırmaları

√ Kayıp Araştırmaları ( Şahıs ve Eşya )

√ Kaza Araştırma

√ Özgeçmiş Araştırma

√ Şantaj Araştırma

√ Şirket Araştırma

√ Ürün Marka Patent Sahteciliği

√ Sigorta Sahteciliği

√ Kredi Dolandırıcılığı

√ Mal Varlığı Araştırması

√ Şirket Personel Araştırmacılığı

√ Narkotik Araştırmacılığı

√ Evlilik Öncesi Ve Sonrası Araştırma

√ Şahıs Araştırma Ve Takibi