Başta Adana’da yaşayan Çermikliler olmak üzere yaklaşık 2000 kişinin katıldığı ‘İftar Programı’  Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı edilen duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı.
‘İftar Programı’ na Ak Parti Adana Milletvekili Prf.Dr. Necdet Ünüvar, Ak Parti MKYK Üyesi Adana Milletvekili Tamer Dağlı , Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Selek,Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu,Ak Parti Çermik İlçe Başkanı Sehit Kaya’nın yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Ramazan Ayı’nin birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemli bir ay olduğunu belirten Adana’da Yaşayan Çermikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferat Akay ‘İftarımıza icabet eden çok değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyor, Cenabı Allah’tan Ramazan Ayının Ülkemiz ve Milletimiz için Hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile tüm kardeşlerimizin Mübarek Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum dedi.

Programının çok yoğun olmasına rağmen bu programa katıldığını belirten Ak Parti Adana Milletvekili Prf.Dr. Necdet Ünüvar’da her zaman Çermikli  Dostları ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.
İftar Programı plaket töreni ile sona erdi.