Stantta Adanalılarla Ekinfen’i buluşturduklarını belirten ve ilginin yoğun olduğunu kaydeden Ferdane Bayıldıran, “Anaokulundan, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ne kadar tüm birimlerimiz stantta mevcut. Sabah 10’dan akşam 10’da kadar öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz standımızda görevli. İdaricilerimiz velilerle, öğrencilerle bir araya gelip bilgilendirme gerçekleştiriyor” dedi.  

ADANALILARIN YÜREKTEN DESTEK VERMESİ BÜYÜK MUTLULUK VERİYOR

Kişilerin ve kurumların başarısında samimiyetin çok önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini anlatan Bayıldıran şöyle konuştu: “Velilerin, Adanalıların canı gönülden, isteyerek, yürekten standımıza gelip destek vermeleri muhteşem bir şey. Adanalılar bizim bulunduğumuz yeri evinin içi gibi hissediyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Zaten Adanalılar 20 yıldır böyle hissediyor. Adanalılar çok ilgi gösteriyor ve sahipleniyor Ekinfen Standını. Çok kişiyle, eski öğrencilerimiz ve velilerimizle buluşma imkanımız oldu. Bizi bu kadar kollamaları, ilgili göstermeleri harika bir duygu. Burada tabiri caizse bizim bayramımız yaşanıyor. Balon dağıtılıyor, resim çiziliyor, bilgilendirme yapılıyor ve tam bir karnaval havası var standımızda. Adanalılarla aramızda zaten çok güçlü olan bağlar daha da sağlamlaşıyor.

Ekinfen Okulları Kurucusu İsa Cengiz Bayıldıran ve Ekinfen Okulları Genel Müdürü Mahmut Reyhanioğlu da, her fırsatta Ekinfen Standına gelerek çalışmaları yakından takip ediyor.