İSTER OKU
Son günlerde artan terör saldırılarına karşı AK Parti, CHP ve MHP il başkanları ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin "Teröre Hayır Kardeşliğe Evet" yürüyüşü için yaptığı çağrıya Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce Adanalının Türk bayrağı ile katıldığı yürüyüşte polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.
Uğur Mumcu Meydanı'nda teröre karşı sloganlar atan Adanalılar, daha sonra Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve Ak Parti Adana il Başkanı Fikret Yeni, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan diğer protokol üyeleri Atatürk Parkı'na kadar yürüdü.
Burada STK'lar adına konuşan Adana Ticaret Borsası  Başkanı Şahin Bilgiç, "Gün dünyaya bu milletin bölünmez olduğunu gösterme günüdür. Allah bu milletin birliğini daim etsin" dedi.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise, "Bu ülkenin birliğine zarar gelmemesi için canımızı feda etmemiz gerekiyorsa, feda edeceğiz. Kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından şehitler için dualar okundu.

İSTER İZLE