Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) üyeleri Adana Ticaret Borsası Ortaokulu’nda gerçekleştirdikleri etkinlikte çoban kavurma, pirinç pilavı, kabak ve domates tatlısı ikramında bulundu. 
Gastronomi ve mutfak sanatlarında Adana’nın başarı çıtasını yükseltme çabası gösteren ADAPADERBaşkanı Münir Tanak ve Başkan Yardımcısı Derviş Göçmen, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında üyelerle birlikte Adana Ticaret Borsası Ortaokulu’nda yemek verdi. Adanalı aşçılar, hazırladıkları çoban kavurma, pirinç pilavı, kabak ve domates tatlısını öğretmen ve öğrencilere ikram edip, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. 

Hazırlanan yemekleri kendi elleriyle servis eden ADAPADER Başkan Yardımcısı Derviş Göçmen, aşçılık mesleğiyle ilgili öğrencilerin sorularını cevaplandırıp, zengin Adana mutfağıyla ilgili bilgiler verdi. Yeni neslin aşçılık mesleğini tercih etmesi için eğitim çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Derviş Göçmen, Türkiye’nin en başarılı lezzet ustalarının Adana’dan çıkmasını hedeflediklerini belirtti.