Üyeler ile Atatükçü düşünceye gönül verenlerin büyük ilgi gösterdiği Bahar kahvaltısına, CHP Adana milletvekilleri, Elif Doğan Türkmen, İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana eski milletvekili Hulusi Güvel, CHP Adanal Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin, CHP il ve ilçe Başkan veya yöneticileri, Oda, sendika, Dernek Başkan veya Yöneticileri ile STK Temsilcileri ve Atatürkçü Düşünceye gönül veren vatandaşlar katıldı.


ADD yönetimi adına, gelen anneler karanfil dağıtılırken, ADD Adana Şube Başkanı Atilla Eker, Adana Şubesi olarak bizi var eden annelerin Anneler gününü kutladıklarını söyledi.


Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan hain söylemlerle  karşı karşıya kaldıklarını aktaran Eker, “Bu şarlatanları bir kez daha kınıyoruz. ADD olarak Genel merkez düzeyinde suç duyurusunda bulunduk. Bu olayın takipçisi olacağız” dedi.


AMAÇ ATATÜRK’Ü KARALAMAK MI?

Amacın, “önce Atatürk’ü karalamak, sonra da onu unutturmak mı?” diye soran Eker “Bunun arkasında söylenemeyen başka bir hedef mi var? Atatürk’ü ve Atatükçü Düşünceyi hiç kimse yok edemez, unutturamaz. Bizler, sizler ve Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençler var oldukça, Atatürk ve Atatürk’ün düşüncesi var olmaya devam edecektir” diye konuştu.


Bahar kahvaltısı Atatürk ve Atatürkçü Düşünce içerikli sohbetlerle devam etti.